Jump to content

vragodo

Članovi
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vragodo

 • Birthday 09/11/1960

Profile Information

 • Location
  Podgorica-Mojkovac

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Slobodan Cmiljanić
 1. Šta mislite o LG LED 4K IPS 27UK600 za istu namjenu (obrada ftg)?
 2. Ima penjanja za sve pa i za neiskusne. Moraju se poštovati planinarska pravila: odabrati turu primjerenu kondiciji i spremnosti, imati adekvatnu opremu, pratiti prognozu vremena, znati koristiti karte i navigaciju ( eventualno, angažovati vodiča). Ljepota Prokletija je, upravo u tome, što imaju staze od rekreativnih do najtežih alpinističkih. Samo hrabro naprijed.
 3. ...a ti opet ignoriši moj poziv da te vodim tamo
 4. Svaka čast Ribo. Inače, najbolji pogled na Očnjak,Karanfile,Kotlove i Maja Jezerce u pozadini.
 5. Odlične, naročito kada su snimane u ovako kontrasnim uslovima ( često sam tamo pa znam kako sjenke prave (samo) fotografski problem).
 6. Da se, možda, nijesi sa novim aparatom isuviše približio poskoku a ovaj nije sarađivao na pravi način pa mljac za prst. Ipak, na poskoka treba sa xxx mm. Brz oporavak!
 7. Da nijesi, možda, Nikon bacio u jezero da tražim za vikend?
 8. Maja Jezerce i nije jezero već najveći vrh na Prokletijama - 2694 metra i nalazi se u Albaniji. Pošto pretpostavljam sa koje je daljine snimljeno fotografija je OK.
 9. Sa koje pozicije si fotografisao Šuplja vrata (mečku sa mečetom). Inače, ftg odlične.
 10. Jezero je na 1100 metara a prva fotografija je, mislim, snimljena sa vidikovca Bendovac - 1780 metara gdje je do skoro bilo snijega tako da je ovo sa vegetacijom normalno. Fotografije odlične kao i pozicije sa kojih je fotografisano.
 11. Dobre ti ove fotografije. A tek tereni...
 12. Neće sljedećih dana temperatura toliko u minus. Bateriju izvaditi i držati u unutrašnjem džepu, do tijela. Alpinisti je, inače, lijepe flasteron na tijelo da bi joj bilo što toplije.
×
×
 • Create New...