Jump to content

artfocus

Članovi
 • Posts

  1,547
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pomoravlje

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Vladan Ristić
 1. Na prodaju Manfrotto glava 496rc2, nekorištena, bukvalno kao nova, u originalnom pakovanju. Fotke na: https://www.kupujemprodajem.com/Foto/Stativ....htm?filter_id= Cena: 8000 dinara Vlada, 063292501 Paraćin
 2. Kao i do sada, odličan test. Svaka čast!
 3. Ponude na PP ili na 063 292 501. Vlada
 4. Ne bih da se mešam u uređivačku politiku, ali mislim da bi efektnije bilo ne brisati ništa, ostaviti sve pa neka se čita, da se većina upozna sa pravim licem pošto maska spadne. Sve je lepo i fino dok se ređaju hvalospevi, ide niz dlaku i sl. a čim se udari na ego ili prizove zdrava pamet eto reakcije i vređanja (viđeno toliko puta do sada, od strane više članova). Članu u čijoj temi pišem to nije prvi put a neće biti ni poslednji jer će nakon izvesnog vremena doći do reprize jer je čovek jednostavno rečeno, takav tip. Time što se ne vide te uvrede upućene drugu marvelu doći će do toga da se neki novi ''marvel'' na sličan način opeče i priča se ponavlja... Jednostavno, neke likove je najbolje ignorisati jer pojedinima Zona dođe kao radna terapija.
 5. Pod ''mala'' misliš na najmanju? Intuos Pro S?
 6. Iako na prvu izgleda besmisleno ipak ume da bude od koristi u nekim situacijama kad treba ''dobaciti'' a i delić više kontrole se dobija pri odbijanju. U svakom slučaju, tu je difuzer za blokadu zuma pa ko kako voli. Meni se lično dopada mogućnost izbora.
 7. Tako je i kod Nikona (SB700, SB910), ako nije postavljen difuzer.
 8. Nemoj tako, skuplja čovek postove za oglase. Fali mu još 18... :P
 9. Te mane prethodnog modela su ispravljene, ako sam dobro razumeo potpuno je promenjena optička formula, dodato dugme AF ON što je baš zgodno... Zamenili mesta zum i fokus prstenu što će biti zajeb dok se ne navikne i naravno, poseban zajeb je cena, jbg...
 10. Nema tu nekih strogih pravila ali bar na svakih 5-6 dopunjavanja bi trebalo uraditi jedno potpuno pražnjenje i potom punjenje do kraja. Dakle, sve zavisi od intenziteta arčenja samih baterija. Takođe nije preporučljivo da se čuvaju ispražnjene.
 11. Korisno je povremeno potpuno isprazniti baterije... Punjenje (a i pražnjenje) što sporije moguće.
×
×
 • Create New...