Jump to content

greent

Članovi
 • Posts

  1,103
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About greent

 • Birthday 08/02/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://pouet.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  novi sad
 • Interests
  3dmodeling/ demoscena/ amiga/c64/ flash/ web/ php/ mysql/ muzika/ fotografija/ film/

Previous Fields

 • Ime i prezime
  ʇuǝǝɹƃ
 1. Dizajnzona (i domaci/SFRJ bez Slovenije) forumi i njihovi clanovi su uvek bili prilicno strogi sa kritikama i za ovo vreme koje te nije bilo, a cini mi se da te nije bilo dugo, nije se mnogo stvari promenilo. That beeing said... Ja ti necu komentarisati rad jer ne bi bilo ... korektno a bilo bi iskreno, ako su ga bitne osobe u svetu ocenile da je dobar, onda je dobar, nemoj samo da ti slava udari u glavu. Gde je slava, tu su droga i zene, a verovatno si cuo da su te stvari upropastile mnogo mladih zivota.
 2. Model i tekstura su super, samo jedno pitanje imam (i savet), posto sam donekle prosao slican bol i na kraju odustao. Zasto Quixel a ne Subs Painter? Sjajno radi, posebno za ovakve stvari, nema frustracija, odlican baker, gomila substance materijala i smart materijala. Sve u svemu, eleganci, a i cena (jos sa Live opcijom) za kompenzaciju frustracije prakticno ista. Resi se muke i predji na... 'Bolje' :-)
 3. Pravi jebaci mapiraju svaku dasku. A posto si ti svaku dasku posebno mapirao...
 4. make... human? http://www.makehuman.org/
 5. https://modo901.thefoundry.co.uk/
 6. Nisam siguran jel ovo pitanje zajebancija? I da je ZB komplikovan... Jel i to zajebancija?
 7. Cemu (komercijalni) Oktan kad moze free UnrealEngine. Em je brzi, em ucis alatku koja vise moze da ti koristi u zivotu? :-)
 8. https://www.unrealengine.com/blog/ue4-is-free
 9. Koristim Designer, ne bas svakodnevno ali sve vise svakim danom. Sjajna alatka. Quixel koristio dok nisam poceo SD.
 10. Unity dokumentacija ti je zapravo neophodna jer iako mozes da znas C# nezavisno od samog trenutnog okruzenja (u ovom slucaju Unitija), mnoge stvari su Unity specific i referenca za bilo sta sto radis u njemu. A dokumentacija za GetAxis kaze sledece: public static float GetAxis(string axisName); Returns the value of the virtual axis identified by axisName. ... -(za pocetak bi bilo dobro da naucis da citas deklaracije klasa, metoda, funkcija i ostale osnovne stvari) Ovo gore bi znacilo da funkcija GetAxis vraca float od ose definisane sa (string tipom) axisName. Imena osa u unityiju podesavas ovde, a samim tim ti je to i referenca kakve sve vrednosti moze da prihvati GetAxis funkcija. Vector3 movement = new Vector3 (moveHorizontal, moveVertical, 0.0f); movement je promenljiva tipa Vector3, i kreiras je koristeci Vector3 konstruktor koji uzima tri parametra tipa float da definise vektor (i/ili poziciju) u 3D prostoru. Za pocetak definitivno uzmi neki bas osnovni tutorijal za Unity i C# obzirom da su ovo bas bas osnovne stvari i ako ti one ne budu dovoljno jasne, tesko da ces ista ozbiljnije uspeti da uradis. Imas dosta tutorijala na ovu temu, veliki deo osnova je pokriven na Unity sajtu, Scripting sekcija.
 11. http://www.thefoundry.co.uk/about-us/news-...aph-2014/#v-ray i
 12. Jel i mi koji ne koristimo vray?
 13. ^pa realno, po ovome je modo ownovao :-P
 14. Ma predji na modo, tamo sve samo radi :-P
×
×
 • Create New...