Jump to content

zknjiga

Članovi
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Mica Ivanovic
 1. Ja sam skoro kupio CREO LOTEM B2, sve sto te intersuje pisi mi na privatnu poruku
 2. E sad se meni desio taj problem i nemogu da ga resim vec mesec dana. Sta si uradio i sta je bio problem. Pozdrav
 3. Jer znate dali neko u Srbiji koristi CTP Agfa Palladio. U njenom prospektu pise da koristi LAP-V ploce.
 4. Jer ima neko pravoslavni kalendar za 2009. u corel-u. Pozdrav neka postavo link........
 5. Sve vise stampaca na trzistu je za stampu na raznim materijalima raznih debljina. Kakva su vasa iskustva? Osnovni problemi? Stampa bele boje na tamnijim podlogama? Cena otiska? Kineske masine?
 6. Treba da odradim plakat sa flasom piva lokalnog proizvodjaca! Zbog nemogucnosti profesionalnog slikanja i izrade kvalitetne slike dosao sam na ideju da prilepim njegovu etiketu na vec odradjenu sliku piva. Ta ideja je lepo zamisljena ali ne znam kako da je ostvarim;)! Ako neko ima ideju da to realizujemo neka pomogne!? Ujendo moze i savet kako da napravim pattern da prekrijem njime vratnu etiketu na flasi!?
 7. jer ima neko iskustva sa ovim denzitometorm XRITE 404?
 8. Jer imas iskustvo sa Screen Flat Rite. Zasto zahtevaju posebnu hemiju za stampu. Ploce se mogu nabaviti to sam pitao. Mislis da taj CTP ne vredi ili... slobodno kazi tvoje utsike.
 9. Ima li neko informacije CTP Screen FlatRite PF-R1050. Jer koristi neka stamparija SCREEN u Srbiji. Ako imate info pisite.
 10. Meni se to dogadjalo ali pri otvaranju u acrobatu 8.0. Kada otvorim u 5.0 sve je ok. Ako ti ne pravi dobar pdf probaj sa nekom drugom verzijom. A ako ti to i prijavljuje u InDesignu to je vec nesto drugo. I moras pronaci kvaku. Tu nemam iskustva na tu temu
 11. Pokusavam da saznam nesto o karakteristikama ove masine. Malo sam neupucen u tehnologiju ali delatnost mi nalaze da moram da se opremim i time. U ponudi je jedan CTP sa ovom oznakom ali ipak meni to nista ne znaci bez neke prakticne probe ili barem saveta. Ako neko ima iskustva sa tom masinom ili moze da mi da neke detaljnije opise bio bih mu zahvalan!!!
 12. jer te interesuje DC12 povoljno
 13. Interesuje me jedna po meni bitna stvar kod HP9500 i DC12. A to je kvalitet. Izvlacio sam u Demo centru otisak na HP9500 i nema veze sa kvalitetom. Anemicno, bez ostrine i ocajno. Mislim da se radilo o setovanju masine. Tip nije bio raspolozen da je kalibrise ili nesto slicno. DC12 koji je u radnom stanju izvlaci mnogo lepsi otisak, realniji. Ne racunajuci ulje koje mu daje vestacki kvalitet. Cyan je cyan, magenta-magenta... E da li neko ima iskustvo sa HP9500 i dali je moguce da se izvuce kvalitetan otisak na toj masini? Znaci ne radi se o 'sarenisima' vec o nekim finijim stvarima. PS: Ja sam u ofset stampi i interesuje me ton, ferlauf i realne boje CMYK-a.
×
×
 • Create New...