Jump to content

Leon

Članovi
 • Posts

  969
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Leon

Leon's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

 1. ^ strava. Kao što sam napisao, ovo je uredno slučaj za medije. Svestan sam da nije top prioritet briga zemlje Srbije, toliko toga ne štima i ovo je relativno mala stvar, ali samim tim da je problem rešiv za nekoliko sati, ako i toliko, bitan je i pogotovo vama proizvodjačima. Svako iz kreativne struke zna da se ovaj logo "precrta" u vektore za bukvalno pet minuta 1:1 sa slike koju si okačila, ali to nije rešenje. Svakako nije normalno rešenje, ali opet, toliko toga ne funkcioniše normalno.
 2. Razumem i to jeste trenutno naša tužna realnost, ali s obzirom da su svim belim košuljama sa kravatama usta puna Srbije - zemlje organske hrane, verujem da bi ovo moglo da bude zanimljiv podatak za medije, kakvi diletanti rade i u ovim resorima.
 3. Ako jeste istina, ne tvrdim niti sumnjam da lažeš, da se od proizvodjača traži da sami crtaju, trejsuju zvaničan znak organske proizvodnje hrane u Srbiji, onda je to prilično velik skandal i trebalo bi obavestiti medije o tome. Jer, iako možda ne izgleda tako, to je vrlo ozbiljan propust i ponoviću još jednom, skandal.
 4. Ne znam šta bih napisao. Toliko lep dizajn broda, sa toliko duše. I teksture, ne znam da li uopšte išta dirati, da ne presoliš. :)
 5. ^ ili tako, da bude na sajtu, ali možda pre da prilikom dobijenog sertifikata agencija, ministarstvo koje je zaduženo za to, pošalje proizvodjaču logo na mail u vektorskom formatu, sa sve uslovima, pravilima primene znaka na proizvodima.
 6. Postavio sam pitanje jer sam potpuno siguran da su šanse 0% da je od proizvodjača traženo da sami "precrtaju" zvaničan nacionalni znak proizvodnje organske hrane u Srbiji. Iz nekog razloga, u tekstu uputstva je dat kao neki sažetak opisa znaka, definciji boja,... Rekao bih da je "stručno" lice kopiralo tekst iz knjige grafičkih standarda, i da je mislilo da radi pravu i korisnu stvar.
 7. Molim te, budi ljubazna i kopiraj ovde link ka sajtu gde se zahteva da firme same naprave nacionalni znak organske proizvodnje Srbije.
 8. Mislim da nema. Opet importuj brusheve i snimi ih. Čudno je da je sam PS resetovao brusheve.
 9. Logo im je vrh. A i sajt obećava.
 10. Ako sam dobro pohvatao informacije po netu, sa 10kom je bilo ili i dalje ima problema jer uzima za sebe bezobrazno mnogo gpu rama. Da li neko ima lično iskustvo s tim problemom?
 11. Pa eto, sve to što ste naveli je više nego dovoljno razloga da se ostane na Win7, ukoliko se ikako može. Dodao bih i svoje viđenje posla koje UI/UX dizajneri u MS rade - krš. Meni sve to izgleda otprilike - kako mali Steva iz Iđoša zamišlja budućnost arhitekture u Japanu.
 12. Mislio sam ukupno komponente, da sve radi punom snagom na Win7, ali recimo matična. Mislim da su negde prijavili ozbiljno cimanje sa Gigabyte Aorus 7.
 13. Da, postoji neki kung fu da se natera da radi sa Win7 ali je zahvat malo ozbiljniji. Baš zbog tog istog osećaja ježenja i pitam :) jer mi se Win10 onako baš... A šta se dešava iz brda, mislim da su ovi iz MS postali malo neurozni jer je prošlo oko 9 godina a skoro 70% korisnika win sistema je i dalje na Win7. Pa malo da dodaju gas.
×
×
 • Create New...