Jump to content

Ivanica

Članovi
 • Posts

  184
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Ivanica

 • Birthday 09/26/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ivananedic.com

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Ivana Nedić
 1. Ivanica

  PUN K.

  Ne propuštam ni za k.
 2. http://www.360langstrasse.sf.tv/page/ Kad se već spominjao lifestyle serbia, ovo je toliko bolje što se tiče turizma :D
 3. Što komplikujete kad je deda ruma dao najbolji odgovor? Ilustrator je i napravljen za to što tebi treba.
 4. Ivanica

  Logo

  Trudim se da ovde vidim kuću, al ne mogu .... hahahahaha
 5. Ne sporim da je oglas retardiran, samo mi je dosta ovih što se za sve što im ne odgovara busaju u grudi "Srbija ovo, Srbija ono." Ovaj poslodavac će naći dizajnera, ne zbog svog divnog oglasa, ili sjebane nam zemlje, već zato što ima ljudi koji će raditi za ovu platu.
 6. Ja sam prvi kancelarijski posao grafičkog dizajnera radila za 28.000 i to mi je bilo skroz ok jer sam tek izašla sa faksa i nisam imala predstavu kako funkcioniše ceo taj poslovni svet. Posle 3 meseca sam shvatila da trunem na tom mestu jer sam sposobnija za mnogo više i dala otkaz. Dva meseca kasnije, posle birkanja po oglasima jer sam skontala šta hoću a šta neću da radim, našla sam dosta bolji posao na kojem sam ostala dve godine. Tako da ... ako vam ne odgovara oglas zaobiđite ga, ima kome će odgovarati - ljudima koji nemaju mnogo iskustva.
 7. Prva verzija je dramatičnija, a na drugoj mi se više sviđa drvo. Na drugoj mi se ne sviđa što joj prozor seče oči i to što se naslov na ovom drvetu slabije vidi, a to je najbitnije kod knjige. Jesi li razmišljao da uradiš da se drvo-pejzaž-oči vide kroz prozor? Na primer, da zadnja korica ne bude crna nego da obe korice čine fasadu sa prozorom (prozor na prvoj korici) i onda se kroz njega gleda. I onda možeš i naslov i pisca da staviš ispod. Iskreno da nisi napisao da je ovo prozor mislila bih da su neki grafički elementi jer mi nema smisla da drvo bude prozirno.
 8. Znaš da gotivim tvoje radove, ali ovaj jeste nečitljiviji od ostalih. Slatko sam se nasmejala sad kad sam pitala dečka šta vidi na prvoj slici, a on je rekao dva lika koja se biju, jedan je desno a drugi kleči ispred njega. Ali on je programer tako da se ne računa. Izvini, Vili :D Bolja je druga gde je štit druge boje. Kontam njegovu pozu i vidim mu noge, ali je problem u zbrci sa štom i mačem ispred njega. Izgleda mi kao da lik grebe zašiljenim noktima po maču. Takođe mi smetaju (valjda) krhotine od štita, izgleda kao da štit u delovima prolazi kroz mač. Ove bele delove mača i krv možda pomeri u desno, pošto ovako deluju kao da su deo ratnika, tj njegovog oklopa.
 9. Ivanica

  Mladja037

  Koliko sam skontala u pitanju je forum www.megasrbija.com
 10. Isključi gradijent. Za 3D u illustratoru površine moraju biti čiste. Kad završiš sa efektom idi na Object - Expande Appearance i onda dodaj gradijent tamo gde hoćeš
 11. Uf, žuta je mnogo bolja. Zelena mi deluje kao da je pojeo sendvič pa mu pozlilo :D
 12. Ne znam da li ti još uvek treba rešenje, ali desilo mi se ovo skoro i znam da sam htela da počupam kosu (jer sam i ja crtala ponovo), pa možda nekom pomogne. Selektuješ element koji pravi problem i u panelu Transform deselektuješ Align with Pixel Grid. I ovo je smarački jer ne znam zašto se sama od sebe uključuje opcija, ali ako pobegnu dimenzije čim se ovo deselektuje sve se vrati na mesto.
×
×
 • Create New...