Jump to content

c[Y]bo

Članovi
 • Posts

  1,083
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

About c[Y]bo

 • Birthday 06/03/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.milovic.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Нови Пазар

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Бојан Миловић

Recent Profile Visitors

3,838 profile views
 1. Хтео сам да оставим апарат после тог снимка, рекох себи, довољно је за данас. (: У први мах све је било чисто, са јасним контурама, да би налетео облак магле који је зачинио целу ствар. (: Иначе дивокоза је посматрала планинаре, који су јој задржали пажњу, тако да је било времена да заменим објектив и забележим. пс. Хвала вам људи.
 2. После силних терена по Проклетијском низу коначно сам закорачио на Дурмитор. :rolleyes:
 3. ххехе, ако те жена пусти. :D
 4. То је тај рад, пјур дарк. (:
 5. Хвала другари, непоновљиво искуство, додаћу још и фотке Млечног пута, небо је било предобро, а нисмо имали Месец за сметњу. (:
 6. Још пре пет година када смо пели Маја Језерце имао сам жељу да прођем и долину Ропојане, година за годину, сада је дошао ред и на њу. Овог пута је то било баш сурово искуство, сва језера су пресушила, катуни имају велику муку са водом, али су нам мештани увек безрезервно излазили у сустрет и то у оба катуна где смо обнављали резерве. Била је и ту и нека чашица ракије, смех, шала, онолико колико смо могли "шеретом" да се споразумемо. (: Шта рећи о овом делу Проклетија, сем да је све монументално, тешко је имати перцепцију о величини. Поглед на галерију ЛИНК. :rolleyes:
 7. Ове животиње пате, то се види на сваком снимку, туга.
 8. Mного добро светло, једино не знам ове облаке, ако си их чупао, ја бих вратио на нормалу, да би утисак дубине био потпунији. (:
 9. Сад ми је већи трип да тражим места за посматрање масива, него да се пењем горе. (:
 10. Пошто немама често прилику да одем до њих, ово ми је најбоља варијанта да их посматрам са уживањем. Поглед је са Голије, негде око 100км ваздушне раздаљине. :rolleyes:
 11. Okidaci u odlicnom stanju, slabo upotrebljavani. Cena 70e.
 12. Да, та је и мени једна од омиљених, погледа на масив Хајле у ЦГ. Што се тиче змија, баш сам их ретко виђао, на Увцу никада, додуше увек се држим правила, да не чечкам где не треба. По неком свом искуству, за камповање треба бирати отворене површине, јер их змија избегава, наравно нека ватра и неће бити проблема. Код Бајра може да се нађе такво место. Кад смо се дотакли ову тему, једино место у овом мом подручју планина (од Краљева према ЦГ, као и север ЦГ) баш за ризично место бих поменуо Столове и то она страна која гледа на Ибарску магистралу, буквално врви од змија, али буквално, са много опреза смо попели врх Teпек, било је пар случајева да смо за мало нагазили поскока или још горе током пентрања може човек руком да га покупи, тако да тај успон, који је свакако атрактиван, опрезност треба да буде на максималном нивоу.
 13. Хвала вам, иначе скроз другачија перспектива целог простора по оваквим условима, замало због силне магле да пропустимо свитање, једва смо наболи скретање са магистрале. (:
 14. 1. 2. 3. Ово су три које сам насумично одабрао из серије, остатак и краћи видео на линку. :rolleyes:
 15. Прва помисао кад видим фотографију је Данило Киш.
×
×
 • Create New...