Jump to content

Raz

Članovi
 • Content Count

  487
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Raz

 1. @oOknelovOo Da vrlo diskutabilno ali Pikaso je to zamislio da bude asimetrično. @pebas Da Woocommerce je u pitanju i sve je custom na nekim delovima i previše custom. Odličan plug za WP preporučujem ga svima. Imaš pravo za tu pozadinu. Ona će se menjati i u jednom trenutku će sajt verovatno biti centriran i responsive. @Trunks Ja sam navijao za neke štikle, mokre majce i plodne novosadjanke al jbg ovaj oće hipsteraj. @Vili Imaš pravo za taj action btn. Verovatno će se popraviti situacija kada dodje blog i kada se promeni slajder koji bi onda trebao da linkuje na odredjene evente i akcije. Što se tiče strelica nije bila ideja da se bilo kako akcentuju i dizajn je radjen na svetlom slajdu pa isplao ovako. Ako ikada dodje go gomile proizvoda sa kategorijama biće i drugi sajt. @0304 Hm ne znam iskreno. Hvala svima na lepim i konstruktivnim komentarima.
 2. Pozdrav ljudi, Posle dužeg vremena evo i mene. Čekirajte Over clothing pucajte sa komentarima.
 3. Kada bi hteo tu ideju, probao bi sa ovako nekim fontom http://new.myfonts.com/fonts/fabio-martins/exablock/ Samo treba poraditi na čitljivosti. Igraj se još malo. Ne očekujem od filmske trake da je toliko 2D, probao bi da nešto uvijem.
 4. Pozdrav svima. Potreban neko ko ima iskustva sa Magentom. Za detalje molim vas da me kontaktirate na hello@h3ostudio.com
 5. Raz

  Saky Design

  Znak mi je odličan. Tipo malo skripi. Ali + - rez. +
 6. Salažem se da je možda bzv. da stavljaš otiske itd. jer je to previše očigledno ali fotografija žene sa jeftinim PS filtorom mi nije bolji kompromis. Sama reč koraci ima dosta asocijacija i dosta motiva za iskoristiti. Tipografija ti je loša. to na prvoj strani se jako teško konta. To što je fotografija pisca okrenuta za 90 mi nema nekog smisla. Šta bih ja menjao. - Motiv pod obavezno. - Font - Kad promeniš motiv onda i nemaš potrebu za tom igrom tipografije na naslovnoj bar ne na taj način. Ali ako to baš želiš onda tu uloži više truda. - Ako na zadnjo strani hoćeš tu foru da tekst i fotografija budu u "gridu" uradi to horizontalno i izbaci punu džastifikaciju. Ili vertikalno ali onda i tekst i fotaka vertikalno ili neka treća fora ali to mora da se proba teško je napamet govoriti. - Tu na zadnjoj strani, okvir oko teksta razmisli da li je potreban. Ako ga baš želiš, stavi više ga upusti unutra. - Te "pločice" na zadnjoj strani preko svega ti samo stvaraju konfuziju ne doprinose dizajnu.
 7. Fino radiš i kontaš stvari, i ako si stvarno skoro počeo samo cepaj i ne odustaj.
 8. Pozdrav, Vaša ponuda je generalno uredu, samo bih zamerio za stavku da dizajner dostavi grubu skicu logoa pa će onda biti isplaćen avans. Taj zahtev će odbiti sve ozbiljne dizajnere jer to ne funkcioniše tako i za to postoje referentni radovi na osnovu kog bi trebeli da odaberete dizajnera. Uporedite to sa bilo kom drugom profesijom i biće vam jasno o čemu govorim, jer izrada dobre grube skice tj. ideje je posao od bar jednog dana.
 9. Drago mi je da se vidi i u Tuzli :)
 10. Da Izgledalo bi k'o...
 11. Hvala Dule, nije isključeno ali mislim da sam to već negde video.
 12. Hvala svima na komentarima stvarno su pomogli. Prija mi oku verzija sa podvučenom zastavom ali mi smeta što odnosi fokus od znaka. "Klijent" mi deluje zadovoljan a pošto imam vremena pustiću da dizajn odleži što više. Na kraju se uvek javi neka ideja. @Lisa to me baš baca u trip, jer sam (recimo) zadovoljan :/ @jonny Odprilike i meni tako. Obavezno ću da popravim taj sir da bude izmedju poslednjeg i predposlednjeg.
 13. Hvala svima na komentarima, bili su od koristi. Dodatni komentari ce sigurno biti samo od koristi.
 14. Nešto malo editovana verzija.
 15. Stoji to za H. Kako mislis ne karakteriše željeni oblik. Poenta je da bude četvrtasto i da ima oblik četvorke, sad jbmliga kako da napravim bolji kompromis. To da bude malo privlačnije bi moglo samo nemam ideju (još). Inače prvi logo nije moj rad. Nego se klijent (drugar) napalio kako mu je to dobro, i uporno hoće Italijaboje.
 16. Logo je za piceriju koja se zove Quattro. Fora je što će pice biti četvrtaste. Trebalo bi da se predstavi u nekom fensi izdanju i da se pokaže ta četvrtastost. Koji vam je bolji? 1. 2. 3. Bukvalno svaki komentar je dobrodošao.
 17. Kada mi je u inbox stigo mail sa naslovom teme samo sam se nasmejao i klikno delete. Sada sam video šta je čovek napisao tj o čemu se radi i mislim da mu je ponuda skroz korektna. Ne vidim da se pretstavlja kao super dizajn studio i da traži Pikasa kome je mesečni minimum da dovede 50 novih klijenata i odradi otisak za Ginisa, već sposobnog lika koji ima smisla za posao. I jos moram da dodam da živimo u zemlji gde se za 10 crvenih radi ceo mesec kod Kineza tako da ne vidim razlog zašto se palite.
 18. LSP Media Lazarevac, Nemanja Šarenac ostao mi je dužan oko 1500 eura. U startu je delovao kao pošten klijent sobzirom da smo imali dugoročnu saradnju gde je zadobio moje poverenje, međutim kasnije je to iskoristio. Verujem da će ova informacija nekome pomoći.
 19. Čestitke pobednicima. Malo mi je glasanje bilo konfuzno jer teško je bilo uporediti neke logoe (pa na kraju nisam ni glasao). U svakom slučaju favorit mi je bio Milošev Delizio.
 20. Raz

  H3Ostudio.com

  :) He, hvala. Mada 80% stvari bi sada 'ladno promenio u svim portfolio radovima, ali ko će to da plati.
 21. Raz

  H3Ostudio.com

  Hvala Miloše :) Da je bar to trenutak kada nešto završim bilo bi dobro, pošto sam završio. Imam problem što mi se to dešava na pola posla pa to ume da bude začaran krug. Obradovala cssMania jutros.
 22. Raz

  H3Ostudio.com

  @vili Hvala. @Trunks Već tripujem kako sam se smorio i kako bi radio komplet drugačji dizajn :D Ima par novih postova u portfoliu.
×
×
 • Create New...