Jump to content

Raz

Članovi
 • Posts

  487
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Raz

 • Birthday 01/31/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.thizizraz.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Petar Ačanski
 1. @oOknelovOo Da vrlo diskutabilno ali Pikaso je to zamislio da bude asimetrično. @pebas Da Woocommerce je u pitanju i sve je custom na nekim delovima i previše custom. Odličan plug za WP preporučujem ga svima. Imaš pravo za tu pozadinu. Ona će se menjati i u jednom trenutku će sajt verovatno biti centriran i responsive. @Trunks Ja sam navijao za neke štikle, mokre majce i plodne novosadjanke al jbg ovaj oće hipsteraj. @Vili Imaš pravo za taj action btn. Verovatno će se popraviti situacija kada dodje blog i kada se promeni slajder koji bi onda trebao da linkuje na odredjene evente i akcije. Što se tiče strelica nije bila ideja da se bilo kako akcentuju i dizajn je radjen na svetlom slajdu pa isplao ovako. Ako ikada dodje go gomile proizvoda sa kategorijama biće i drugi sajt. @0304 Hm ne znam iskreno. Hvala svima na lepim i konstruktivnim komentarima.
 2. Pozdrav ljudi, Posle dužeg vremena evo i mene. Čekirajte Over clothing pucajte sa komentarima.
 3. Kada bi hteo tu ideju, probao bi sa ovako nekim fontom http://new.myfonts.com/fonts/fabio-martins/exablock/ Samo treba poraditi na čitljivosti. Igraj se još malo. Ne očekujem od filmske trake da je toliko 2D, probao bi da nešto uvijem.
 4. Pozdrav svima. Potreban neko ko ima iskustva sa Magentom. Za detalje molim vas da me kontaktirate na hello@h3ostudio.com
 5. Raz

  Saky Design

  Znak mi je odličan. Tipo malo skripi. Ali + - rez. +
 6. Salažem se da je možda bzv. da stavljaš otiske itd. jer je to previše očigledno ali fotografija žene sa jeftinim PS filtorom mi nije bolji kompromis. Sama reč koraci ima dosta asocijacija i dosta motiva za iskoristiti. Tipografija ti je loša. to na prvoj strani se jako teško konta. To što je fotografija pisca okrenuta za 90 mi nema nekog smisla. Šta bih ja menjao. - Motiv pod obavezno. - Font - Kad promeniš motiv onda i nemaš potrebu za tom igrom tipografije na naslovnoj bar ne na taj način. Ali ako to baš želiš onda tu uloži više truda. - Ako na zadnjo strani hoćeš tu foru da tekst i fotografija budu u "gridu" uradi to horizontalno i izbaci punu džastifikaciju. Ili vertikalno ali onda i tekst i fotaka vertikalno ili neka treća fora ali to mora da se proba teško je napamet govoriti. - Tu na zadnjoj strani, okvir oko teksta razmisli da li je potreban. Ako ga baš želiš, stavi više ga upusti unutra. - Te "pločice" na zadnjoj strani preko svega ti samo stvaraju konfuziju ne doprinose dizajnu.
 7. Fino radiš i kontaš stvari, i ako si stvarno skoro počeo samo cepaj i ne odustaj.
 8. Pozdrav, Vaša ponuda je generalno uredu, samo bih zamerio za stavku da dizajner dostavi grubu skicu logoa pa će onda biti isplaćen avans. Taj zahtev će odbiti sve ozbiljne dizajnere jer to ne funkcioniše tako i za to postoje referentni radovi na osnovu kog bi trebeli da odaberete dizajnera. Uporedite to sa bilo kom drugom profesijom i biće vam jasno o čemu govorim, jer izrada dobre grube skice tj. ideje je posao od bar jednog dana.
 9. Drago mi je da se vidi i u Tuzli :)
 10. Hvala Dule, nije isključeno ali mislim da sam to već negde video.
 11. Hvala svima na komentarima stvarno su pomogli. Prija mi oku verzija sa podvučenom zastavom ali mi smeta što odnosi fokus od znaka. "Klijent" mi deluje zadovoljan a pošto imam vremena pustiću da dizajn odleži što više. Na kraju se uvek javi neka ideja. @Lisa to me baš baca u trip, jer sam (recimo) zadovoljan :/ @jonny Odprilike i meni tako. Obavezno ću da popravim taj sir da bude izmedju poslednjeg i predposlednjeg.
×
×
 • Create New...