Jump to content

armo

Članovi
 • Content Count

  754
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Чачак

Previous Fields

 • Ime i prezime
  армо
 1. Претпостављам да је ово шала, не љутим се, новајлије треба да мало претрпе. Критика би била корисна а био бих и захвалан.
 2. Колико временски траје пребацивање са ПП на картицу? Видим да има неки четфороцифрени број за верификацију картице, може ли то да се избегне ако извршим неко плаћање са Виза електрон? Сад видим да не може, већ сам плаћао са Висом, а стоји ми само Мастер, мада не знам како је он верификован?
 3. Име ли можда негде нека вест, саопштење, било шта да је неко налетео да ће да проради повлачење новца и код нас? Зар нас не би барем Пеј пал обавести неким мејлом?
 4. То је било за старе катрице, сада може са Виса Електрон да се плаћа и преко нета.
 5. После целодневног јучерашњег нервирања, са завршницом у поновној реинсалацији, наравно безуспешној, данас успевам да "поправим" таблу са новим драјвером са Wacom сајта!!! Ето, ако неко буде имао исти проблем... само без нервозе.
 6. Радило је на CS6, поново сам инсталирао исто...
 7. Уфффф... пало ми је то на памет, само са инсталацијом драјвера, није система (мада јесте ми била укључена приликом реинсталације система). Други пут када сам инсталирао драјвер извадио сам кабал, и убацио га када напише у инстлацији да би требало убацити га, али није променило ништа. Иначе када у подешавањима пребацим на "Мод миша" проблем се реши, само тада се однос табле и монитора смањи. Такође сам приметио да се оловка креће као да је укључен неки ситан "snap to grid" и тако ради у обадва мода. Иначе сада ми је три пута пао илустратор при раду са оловком...
 8. Поздрав. После реинсталације компа јавља ми се проблем са таблом. Имам неку стару Wacom CTL460 Bamboo таблу која је радила сасвим добро, за моје потребе, али сада касни. Не много, делић секунде, али је толико иритирајуће да не могу да радим (радим у илустратору и фотошопу). Испомерах сва могућа подешавања али не могу да наместим, зна ли неко о чему се ради, има ли решење? Мислио сам да је драјвер, реинсалирао али опет исто.
 9. Шта је боље, са слике или: * MB LGA1155 Z77 Asus P8Z77-M PRO, * GT630 MSI, * HDD SATA3 7200 500GB WD Caviar Blue. Ово су компоненте које тренутно имају на стању, ако имају неке боље а да су сличне цене (ово је цео мој буџет, можда могу да се растегнем још пар десетина еура максимално) напишите. Напајање сам ја ставио немам појма да ли ваља или не. Хвала.
 10. Нисам можда био баш најаснији, али хвала на помоћи.
 11. Не, не треба ми за игрице и овај буџет је само за машину. Не треба монитор, миш, тастатура, само "кућиште". Значи ако није тешко, предлог за најбољу могућу конфигурацију за ове паре. Написао сам да немам благе везе око хардвера, контам за процесор али кад напишеш "Umesto Samsung HDD-a, uzmi WD Caviar Black" то ми је већ виша математика. Ако је могуће да остане боља графичка а да не прелази буџет нека буде онда боља, толико је пара намењено и нема потребе да уштедим ако сам већ толико одвојио. Није ми битно да ли је довољно или није, само ми је битно да купим за те новце најбоље могуће, и онако
 12. Ова конфигурација ми је састављена у септембру прошле године. Будући да се баш ништа не разумем у рачунаре, молио бих вас да ме посаветујете може ли овде нешто од компоненти да се замени бољим, чини ми се да недостаје хладњак овде. Рачунар ми је потребан првенствено за илустратор а затим и за фотошоп, помало аутокед и флеш анимације, без рендеровања, аматерски. Буџет ми је 700Е, желео бих најбоље што може за те паре, не јефтиније. Хвала.
 13. Овако, направим палету са бојама које су "глобал", затим селектујем ту палету, кликнем на "едит колор груп", направим нову палету са бојама, али када сачувам боје нису "глобал" ваћ у моду у коме радим. Ако ме је неко разумео био бих захвалан ако би ми објаснио како да та нова палета буде "глобал" да не бих морао да кликћем посебно на сваку боју и да јој додајем "глобал". Илустратор ЦС3 је у питању.
×
×
 • Create New...