Jump to content

vili

Admin
 • Posts

  8,229
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About vili

 • Birthday 05/11/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.uselessflash.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rapa Nui

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Nenad Vilimanović

Recent Profile Visitors

91,876 profile views
 1. Imao sam vise puta losa iskustva sa zamenskim baterijama tako da ne verujem u izraz "pouzdana zamenska".
 2. Zvuk je jako individualna stvar i tesko da neko moze da ti pomogne bolje od toga da pokusas negde da ih cujes uzivo. Licno smatram da nije neka razlika i da ce oba (citaj: jeftiniji) da ti zavrse posao podjednako dobro. Ja bih cak pre odabrao Charge zato sto je IPX7 vodootporan, dok je extreme samo splash/rain-otporan... iz cisto prakticnih razloga :)
 3. Meni Džoni Ingliš dođe kao pasijans - upražnjavao bih ga na klonji, pošto mi je već odavno muka da tamo razmišljam o smislu života. Crna Guja forevr!!!
 4. Nis razumeo lukija. Mnogo je bolje i brze i stedi nam svima vreme kada okacis stranicu/kod negde da moze odmah da se otvori u browseru (na primer, pomenuti jsfiddle), a ne da se downloaduje, pa otvara u lokalu. Mnogi ljudi bi ti pomogli, ali odustanu zbog toga.
 5. Uzeo si gotov template i pokvario ga http://demo.joomshaper.com/?template=rhino Mesas gomilu stilski razlicitih fontova Niko ne voli dugmice koji se pomeraju pa moras da ih juris Niko ne voli sajtove koji se dugo ucitavaju (nije do hostinga) I tako dalje...
 6. Ne kontam :huh: Di je ovdi Dukati Multistrada?
 7. Pa da, koga bole ona stvar kakva su njegova politicka, verska i ostala ubedjenja. Ne idem u bioskop zbog njega, nego zbog filma.
 8. Zadrzali outlook iz Guardians OTG 2 :D
 9. Sa ovim poslednjim si porastao u bamby-jevim ocima :D
 10. Da da... jedan od onih filmova koji te oduseve, ali nema previse poente da ga ikada gledas drugi put :D
 11. Na IMDB-u je to sasvim korektna ocena za ne-americki film
 12. Pomenuo sam i te "druge stvari" ali sam zakljucio isto... to je ozbiljnije a i sire od filmske brmbljaonice, pa sam se ubrisao.
 13. Ghostbusters nije krsh film zbog zena, nego zbog scenariste. Onako glup scenario i dijaloge ni Marlon BrandoN nebi izvukao. Okeanovu osmorku nisam gledao. Generalno mi se nuzdi zbog banalnog posto-poto "all woman" pristupa, posto je isforsirano i jednostavno neprirodno, te ne koristi nimalo ravnopravnosti medju polovima koju toboz zagovara.
 14. Predugo. Jel' ima nesto krace??
×
×
 • Create New...