Jump to content

Darkves

Članovi
 • Content Count

  2,354
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Darkves

 • Birthday 02/14/1961

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Smederevo

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Darko Veselinović

Recent Profile Visitors

10,108 profile views
 1. Pokušaj sa Sekvatorom:
 2. Pa to ti je najbolje vreme 😄 Od danas možeš petkom, pazi da ne zakasniš. Jel ti pokazao onaj tvoj deran šta radi ona tvoja sprava što si mi napravio? https://www.istockphoto.com/video/wild-plum-flower-rotating-and-blooming-in-a-horisontal-format-time-lapse-4k-video-gm1213640732-352785614 https://www.istockphoto.com/video/wild-plum-flower-rotating-and-blooming-in-a-horisontal-format-time-lapse-4k-video-gm1213639564-352785608 Nego, odličan ti je ovaj pauk. Kad budeš napravio rakiju da dođemo na tvoju izložbu.
 3. Meni se sviđaju boje u ovoj poslednjoj seriji. Kadrovi... hm... prva.
 4. Grešiš, na fotografiji je originalno ima ali nije bila vidljiva. Bilo je dovoljno malo kompresije i posterizacija koja je bila prikrivena izašla je na svetlost dana. Nije posterizacija produkt kompresije, već je kompresija pojačala grešku koja je bila na fotografiji.
 5. Čim sam video ovu tvoju, požurio da nakačim moj mesec. Za groblje nisam nadležan 🙂
 6. E, hvala. Pokušaću malo češće ovo da radim.
 7. Dunavski kej je šetalište u Smederevu. Ovo šetalište postoji od kad postoji i sam grad. Nekad je tu postojala i marina i kupalište. Sada je luka za pretovar gotovih proizvoda kompanije Hestil. Nekada se protovaralo i žito u silos. Ostaci toga se vide sa desne strane. DSC04559-04568 by Darko Veselinović, on Flickr Smederevska tvrđava sa lukom u centru grada. Levo je dizalica za pretovar rasutog tereta, uglavnom koksa, i desno je dizalica za pretovar gotovih proizvoda, uglavnom rolni. DSC04523-04535 by Darko Veselinović, on Flickr Nova godina, nov forum, nov mesec, za sada sve radi, kako se čini u pregledu treba dobro da izgleda i na tabletu i na telefonu... nema oglasa raznih...super
 8. Ala ste se razvrednili u ovoj godini. 🙂
 9. To bi onda bilo dvoznačje toponima i doprinosilo bi nerazumevanju u sporazumevanju. A pošto je to u Srbiji široko rasprostranjeno, onda nije nemoguće.
 10. Milan na forumu ima nik Yagodinac, možeš na pp da ga kontaktiraš ako zaobiđe ovu temu. A to mesto sa fotografije je malo iznad Temske, uzvodno Temšticom. Odmah, čim se izađe iz sela, pre manastira.
 11. Ovo nije baš taj tip Kineza, treba da je ozbiljan Kinez po pristupačnoj ceni, ima i makro: https://www.venuslens.net/product/laowa-60mm-f2/
 12. Hvala, da tri različite ekspozicije su u pitanju. Može i bolje da se spoji. Luka Novi Sad, pun mesec u oktobru :)
 13. DSC03609-03611 by Darko Veselinović, on Flickr
 14. Hvala na odgovoru i na ideji. :lol: U vezi četvrte, onaj dim je od zaprašivanja komaraca
×
×
 • Create New...