Jump to content

goce

─îlanovi
 • Content Count

  901
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vienna,Austria

Previous Fields

 • Ime i prezime
  goce risteski
 1. goce

  PayPal i Srbija

  Nisu oni dozvolili PayPal radi naseg dobra... Zato sam i pitao da li moze da se vrsi kupovina sa PayPal-a a da se pare ne prebacuju na karticu.
 2. goce

  PayPal i Srbija

  Kopka me novi zakon o deviznom poslovanju koji se uvodi od 1 Oktobra.
 3. goce

  PayPal i Srbija

  Kada se kod nas uzima Visa electron da li mora da se veze za devizni racun ?
 4. goce

  PayPal i Srbija

  Moram li da imam karticu da bi legle pare na Paypal? Mislim da li mogu da vrsim kupovinu sa parama sa Paypal-a bez prebacivanja na karticu ?
 5. goce

  PayPal i Srbija

  Izgleda od jutros PeyPal omogucio povlacenje para, ali samo Visa kartice, posto je nemam, nek provere oni koji imaju, koju Visa karticu treba da napravim, onu electron ?
 6. Za stock nije toliko bitna tehnika koliko ideja i uporan rad, naravno lakse je sa boljom opremom, mozda bolje Canon 550d- 600d - 650d zbog video fajlova, jer ce sa stock videom mnogo brze doci do para da kasnije uzme neko ozbiljnije telo ili objektiv, ovo sve pod uslovom da se ozbiljno posvetu stock-u, ovo govorim jer sam se vec nagledao jako puno ljudi koji su krenuli stock i bacili pare na skupa tela jer se tu vrti dobra lova i posle poslatih 20-25 fotografija za 2 meseca odustali jer tu ne moze da se zaradi.
 7. Nisu ti potrebne kartice dovoljno je da na MB ukucas devizni racun i pare dizes sa devizne knjizice.
 8. Ja sam imao Hama star stativ i prilicno je klimav, na kraju ces zakljuciti da si bacio pare, skupi jos par hiljada pa kupi nesto iole kvalitetnije, Velbon nisu losi stativi mislim da je kvalitetniji od ove Hame.
 9. Uskoro bi trebao da kupim 550d, da li treba samo dokupiti triger da bi radio sa blic rasvetom i koji je ok za njega ( dosad sam bio na nikonu pa o canon nacinu rada sa blic rasvetom ne znam nista, mada predpostavljam da je slicno )
 10. Moze Manfroto ali taj mali nikako meni se posle 6 meseci sa fujijem 6500fd, bukvalno raspao tu ces platiti za 55e samo ime, kvaliteta nema.
×
×
 • Create New...