Jump to content

llily

Članovi
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  ilvana hamalukic
 1. Hvala Monkey, cross-ref sam skontala (:) ) ali ovo sa printanjem Book-a ne ide. Radim na isti nacin kao i ti, ali mi i dalje printa samo prvi dokument. Moze li to biti zbog fontova? Istina je da meni nedoastuju neki fontovi, ali sam ih zamijenila slicnim, npr. "Times" sa "Times New Roman" itd., ali sam ostavila ukljucenu opciju "Remember Missing Font Names". Je li moguce da mi to pravi problem?
 2. Problem prvi: iz nekog razloga ne mogu da exportujem book u .pdf. kada idem na Print - printa mi samo prvi dokument od ukupno 6 ????? Probala sam sve opcije, ali ne ide... Problem drugi: Kako mogu promijeniti Cross-reference, odnosno tekst "slika br." kroz padeze? (Tako da dobijem Vidi sliku, Na slici...) To mi ikako ne ide od ruke :) Imacu vjerovatno problem i sa kreiranjem sadrzaja, ali o tom po tom :) Hvala unaprijed!
 3. Ne znam da li iko od vas radi ili je nekad radio u Framemakeru. Imam projekat koji moram uraditi u FM i patim se vec danima, pa bi bi svaka pomoc dobro dosla. Do sada nisam naisla ni na koga ko je ikada u zivotu otvorio ovaj program, pa ako vas ima takvih..jupi, nadam se da cete se javiti a ja cu vas zasuti pitanjima :)
 4. Ljudi vidim da je velika potraga za DAX-om (bila prije godinu dana :) ) ali meni sada treba hitno!!!!! ko bilo ko ima, please....
×
×
 • Create New...