Jump to content

littlelo

Članovi
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by littlelo

  1. Puno hvala, izgleda da bi ovo s velicinom fonta moglo pomoci :mrgreen:
  2. Pozdrav! Imam pitanje o prijelomu dvojezicnog materijala. Layout je dvostupcani, tako da na jednoj stranici paralelno idu stupac hrv (lijevi stupac) i eng (desni stupac) teksta. Prelamam tekst u kojemu je eng tekst za dva stupca (dakle, dvije stranice u prijelomu) duzi od hrv teksta. Problem je i sto se nakon tog "osnovnog" teksta nastavlja nekakav katalog koji je takodjer dvojezicni. E sad...kako eng osnovni tekst zavrsava puno dalje od hrv teksta, ne mogu paralelno teci hrv i eng tekst kataloga. Zanima me, postoje li nekakva pravila u prijelomu dvostupcanog (i dvojezicnog) teksta? Moze li se ovaj duzi eng tekst odjednom staviti u oba stupca na onu stranicu gdje nema hrv. teksta? Isprike na malo zakukuljenom pitanju i unaprijed hvala svima na pomoci!
  3. hvala puno na objasnjenju ali nisam sigurna da je to ono sto mi treba. zapravo, skuzila sam gdje grijesim. ipak sve funkcionira i kod tableless html.
  4. pozdrav svima! iako vec duuugo pratim ovaj mrak forum, sada imam i prvo pitanje :rolleyes: :) naime, dok sam jos u izradi web stranica koristila tablice, cesto sam koristila i templates - kada se od jedne stranice tj. onog dijela stranice koji ce biti isti na svim stranicama, napravi template. kasnije se on primijeni na sve druge stranice, a divna pogodnost je da pri izmjeni novosti (recimo) treba unijeti izmjenu samo u template-u. e, sad, vec dugo koristim css i beztablicnu formu web stranice, ali nisam uspjela primijeniti tu opciju template kada html nije strukturiran uz pomoc tablica. moze li mi netko pomoci i uputiti me? :unsure: koristim DW MX (6.0) hvala!
×
×
  • Create New...