Jump to content

Jee

Admin
 • Posts

  4,917
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jee

 1. Ne tražiš export već prototyping. Tu je uglavnom kranji rezultat web strana po kojoj može da se klikće. To posle snimi nekim screengrab softverom ili otvori direktno na uređaju koji želiš da snimiš. Sa Figminog sajta: Do it all in one single tool No more jumping between tools. Design, prototype, share, and collect feedback all in Figma. All-in-one platform: Toggle between your design file and live prototype. Design edits appear instantly in your prototype. Shareable prototype: Share a link to your prototype. View it anywhere with Internet. Embedded commenting: Comment in a prototype. They carry over into the design file—so nothing gets lost.
 2. Figma – https://www.figma.com/
 3. https://support.google.com/admanager/answer/7046799?hl=en
 4. Imaš ovde fenomenalan tutorial kako da dobiješ baš to što ti treba.
 5. Zvanična podrška je brzo otišla ali s obzirom da Hackintosh možeš da instaliraš i na AMD procesore ne verujem da će Intel podrška biti problem.
 6. ARM ne treba da te brine jer će Apple bar još 4-5 godina da podržava x86 procesore (zbog postojećih intel mašina) a sigurno će biti 3rd party podrške za Hackintosh kada Apple to batali.
 7. Jee

  Ponovo online

  Bilo je samo pitanje štikliranja checkbox-a ali niko nije ni provalio da je bilo isključeno (ili da i dalje neko koristi bbcode).
 8. Jee

  Ponovo online

  Tapatalk radi sada. Sent from my iPhone using Tapatalk
 9. Instaliraš prvo ekstenziju za browser koji koristiš pa onda temu.
 10. Evo vam ga dark mode. Naterala me korona...
 11. Dark mode za DizajnZonu: Možete preuzeti ovde - https://userstyles.org/styles/181529/twilightzone Changelog (for things to come): v0.1 Inicijalni stajling osnovnih delova foruma. v0.2 Coming soon
 12. Data centri up and running drže ljudi. Jako često problemi u tim data centrima mogu da se reše remote ali neretko mora i neki fizički problem da se ukloni a, naravno, i ti ljudi su većinom u karantinu.
 13. Work in progress... preview.mp4
 14. Jee

  Ponovo online

  😱🤯☠️🧠
 15. Jee

  reDizajnZona

  I da instaliraš neće raditi. Ovo je za (pra)staru verziju foruma.
 16. Nezahvalan je to posao brate Trunkse. Šta god da se napravim javiće se 20 hajduka kojima ne odgovara. Ovako userstyle koristi ko hoće 😄
 17. Ma bila je šala. Otvorio web inspector i sam izmenjao CSS za dva minuta. Videću da napravim neki CSS kada stignem pa ću okačiti da može ko hoće da promeni. Nešto tipa:
 18. ^ Arthur Clarke Philip K. Dick.
 19. Sedi 2-3 meseca, napravi gomilu radova za imaginarne klijente i oformi tako portfolio. Nikoga ne zanima kako i koje škole si prošao ako imaš dobre radove.
 20. Na kom sajtu ima portfolio možete privatno a sugestija da poruka "zvuči kao da ju je pisao serijski ubica" nije nikome korisna.
×
×
 • Create New...