Jump to content

Jee

Admin
 • Posts

  4,917
 • Joined

 • Last visited

Reputation

9,008 Excellent

About Jee

 • Birthday 12/28/1986

Contact Methods

 • Website URL
  www.creesp.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Nemanja Nenadić

Recent Profile Visitors

124,117 profile views
 1. Jee

  Funny videos

  U tome jeste lepota ovoga. Da je nešto što se uradi za par sati ne bi kačio ovde. Imaš i varijante koje sada rade sa Doll-e i sličnim alatima koje očigledno eliminišu potrebu za ilustrovanjem ali onda se gubi čar jer dobiješ AfterEffects projekat koji možeš za sat dva da odradiš:
 2. Jee

  Funny videos

  Wacom, iPad Pro ili nešto slično. Napraviš abnormalno velik dokument, zumiraš do kraja pa crtaj > zoom out > crtaj > zoom out... ponoviš to 20 puta i onda snimaš kako zumiraš
 3. Ne tražiš export već prototyping. Tu je uglavnom kranji rezultat web strana po kojoj može da se klikće. To posle snimi nekim screengrab softverom ili otvori direktno na uređaju koji želiš da snimiš. Sa Figminog sajta: Do it all in one single tool No more jumping between tools. Design, prototype, share, and collect feedback all in Figma. All-in-one platform: Toggle between your design file and live prototype. Design edits appear instantly in your prototype. Shareable prototype: Share a link to your prototype. View it anywhere with Internet. Embedded commenting: Comment in a prototype. They carry over into the design file—so nothing gets lost.
 4. Figma – https://www.figma.com/
 5. https://support.google.com/admanager/answer/7046799?hl=en
 6. Imaš ovde fenomenalan tutorial kako da dobiješ baš to što ti treba.
 7. Zvanična podrška je brzo otišla ali s obzirom da Hackintosh možeš da instaliraš i na AMD procesore ne verujem da će Intel podrška biti problem.
 8. ARM ne treba da te brine jer će Apple bar još 4-5 godina da podržava x86 procesore (zbog postojećih intel mašina) a sigurno će biti 3rd party podrške za Hackintosh kada Apple to batali.
 9. Jee

  Ponovo online

  Bilo je samo pitanje štikliranja checkbox-a ali niko nije ni provalio da je bilo isključeno (ili da i dalje neko koristi bbcode).
 10. Jee

  Ponovo online

  Tapatalk radi sada. Sent from my iPhone using Tapatalk
 11. Instaliraš prvo ekstenziju za browser koji koristiš pa onda temu.
 12. Evo vam ga dark mode. Naterala me korona...
 13. Dark mode za DizajnZonu: Možete preuzeti ovde - https://userstyles.org/styles/181529/twilightzone Changelog (for things to come): v0.1 Inicijalni stajling osnovnih delova foruma. v0.2 Coming soon
×
×
 • Create New...
powered by