Jump to content

voanerges

Članovi
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Milan

Recent Profile Visitors

196 profile views
 1. @yagodinac Хвала и вама, јако је лепо видети деоницу коридора која је урађена овако квалитетно, посебно са сигнализацијом. Још ако је урађена на клизишту (што је најновији хит у градњи), моћи ћете догодине на истом месту да урадите сасвим другачију фотографију. Могућности су бескрајне!
 2. Тачно тако и сви реку зову Темска ;)
 3. Воле их људи и возе. Једна од најжешћих дорада коју сам видео је био покретни кров од твинга :)
 4. Иначе, одавно нисам чуо да неко користи "Темштица", увек буде Темска. Не знам зашто сам ово написао, али не може да шкоди :)
 5. Некад је боље заменити софтвер а не хардвер ;)
 6. Имам фото торбу у коју може да ми стане сва опрема, али је за нијансу већа од онога што ми одговара да све буде фино ушушкано и да се не мрда у току кретања. Размишљао сам да додам сунђер дебљине 1цм, који ће таман све да фиксира, а да дода изузетну мекоћу. Сунђер ми се лепи за руке (мањи парчићи и не отпадају), па се питам да ли ће ту да се створи неки статички електрицитет који може да оштети опрему.
 7. Не знам да ли је пала куповина, али током мог двонедељног интензивног истраживања, читања безброј чланака и гледања исто толико фотографија и видеа, Fuji се показао као најлогичнији избор. Једноставно (и лаички) његови резултати највише леже оку. Добар систем може да се започне баш од 500 евра, да се узме половна опрема, али у (безмало) савршеном стању. Дакле, за тај новац има да се бира. Нисам се претерано бавио објективима алтернативних произвођача, али оно што сам видео даје довољно повода да се размишља и о њима. Мислим да сам детаљније гледао 7artisans 35mm f1.2 и да је био сасвим до
 8. Кад смо већ код предузећа за путеве... Специјалка за Јагодинца :D
 9. 25 убедљиво најбоља, била би то и без инсекта, врхунски укомпонована. Која опрема?
 10. Могућности има колико хоћеш... Зависи да ли желиш да пренесеш неку поруку или само да неком улепшаш дан. Можда да људи добију жељу да се фотографишу поред? Ако је чисто ствар естетике, можеш јако леп ефекат да добијеш фарбањем дела каросерије са стране. То омогућавају оштре линије, па другом бојом бојиш део врата (изнад кваке) и око бочних прозора, доле омеђен том линијом, горе и с стране ивицом крова и врата. Виђао сам неколико варијанти и врло су дискретне, а и даље ефектне и згодније за свакодневну употребу. Није свеједно колико ће бити шарен ауто/комби који се вози сваки дан. И
 11. @dzonivajsmiler Хвалa ти пуно! Комплетна информација. Ја као да у животу нисам користио гугл, ништа живо не нађох :blink: @simazoran Знам да комбинације могу да буду и компликације :) Али ето, остало од пок. деде који је био фотограф, па би ми било баш драго да користим бар понекад. Минолта филмско тело је ту, са њим ћу да га користим 100%.
 12. Имам блиц Minolta, који је у одличном стању и представља успомену на драгу особу. Ту успомену бих неговао тако што би тај блиц користио, уместо да стоји негде и скупља прашину. Да ли постоји адаптер који омогућава да се тај блиц стави на Canon, конкретно на 700D? Или можда бежични окидач, што би можда била и боља варијанта? Ако ништа од овог, а оно бар наставак који би се качио уместо блица и на себи имао PC конектор (имам и један колор дупликатор, па бих пробао да фотографишем понеки филм). Гугл из нот мај френд у овом случају, не иде ми да нађем нешто конкретно. Хвала унапред!
 13. Паде 700D, хвала свима на помоћи, значило ми је пуно. :D :D :D
 14. А где бих ја онда ишао, ако нико не би живео тамо? :D И мени се, колико сам успо да одгледам снимака и прочитам рецензија, допала више ова друга варијанта. Још кад би цена ишла доле... Ипак је осетно више од онога што стоји у наслову теме.
×
×
 • Create New...