Jump to content

milosh034

Članovi
 • Posts

  149
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.geniuslogo.com/

Profile Information

 • Location
  kragujevac

Previous Fields

 • Ime i prezime
  milos radojevic

milosh034's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Evo jednog finog clanka o toj problematici LINK, mislim da ne pije vodu to sto si rekao i doci ce dan kada ce poreznici ozbiljno da se pozabave freelancerima.
 2. Interesuje me jedna stvar, kako na sve to gleda Poreska Uprava, pretpostavljam da prilikom svake uplate treba da se plati porez? Jel pitaju u banci za osnov priliva?
 3. Sajt nije loš, samo ne znam zašto niste ubacili parallax scrolling koji je neminovan uz ovakav web design.
 4. Zaboravismo da organizujemo izbor za logo godine 2013! Mozda nije kasno, sta mislite? Pozdrav
 5. milosh034

  iMac tema

  Ne mogu da verujem da Apple nije resio ni sa novim iMac-ovima taj cuveni problem upadanja prasine i zute mrlje! Znam pojedine koji su po 3-4 puta menjali ekran na prethodnim modelima. Mene interesuje da li ta mikro prasina upada u Apple Thunderbolt Display? Pretpostavljam da ga neko koristi pa neka podeli iskustva.
 6. Drug moj traži ilustratora Pozicuja: ilustrator Opis posla: Ilustrovanje priča i bajki za decu Veštine: Poznavanje Adobe (Illustrator, Photoshop) i Corel-a Radno vreme: Nije definisano Lokacija: Nebitno Prijave koje uključuju CV i portfolio poslati na e-mail grafoprint.rs@gmail.com Kontakt telefon:060/6656470 Žarko Hvala i srećno
 7. Naravno da ce "svetski" dizajneri koji su Tamari "prijatelji" na Behance-u pohvaliti njen rad. Ono sto meni smeta kod doticnog logotipa je odabir jednog od najgorih fontova koji trenutno kruze po netu (Harabara) To mi zaista ne ide u glavu, i sta radi ona svetlo plava boja unutar orla na repu? Dosta toga skripi, pretpostavljam da ce da ga ispeglaju pre nego sto ga puste u promet.
 8. Evo obecavam da necu vise posipati secer :)
 9. Sad kad gledam ove "moje" glave izgledaju mi smesno :)
 10. Da, ima dosta manjkavosti u znaku, nejednaka debljina linije, ne seku se svuda gde bi trabalo, izbocine i slicno. Evo i ja sam se malo igrao, mozda i glave treba da budu izvedene iz linije. Sve u svemu
 11. Drug prodaje: 1. Stamparska ofset masina, B3 PRAKTIKA, kompak vlazenje, vazdusna mera 2. Savijacica, B2, GUK, 3 unakrsna i 4 paralelna prevoja Kontakt: 060 665 64 70 Žarko
 12. Pa nagadjam, vidim da kolega koji je jutros otvorio nalog sa Intesinom karticom nema opcije Withdraw i Request money. Pretpostavljam da i nema veze sa karticom vec da je Srbija na nekom probnom periodu.
 13. Koliko vidim zemlja ne moze da se promeni, ja sam se pre nekoliko godina registrovao na Sloveniju a povezao sam PayPal sa Payoneer Master karticom. Za sada necu da gasim account i da prelazim na Srbiju iz jednostavnog razloga sto ne moze da se prima novac.
×
×
 • Create New...