Jump to content

Woolf's_Squaw

Članovi
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Virginia Woolf
 1. Gde da nosim Rolleiflex sl66e? Ima li ko ideju?
 2. Ups, promakla mi tema. Poslednji odogovor za analogne aparate je bio pre 9 godina :)
 3. Ima li neko za preporuku neki servis za popravku analognih aparata. Konkretno, imam Rolleiflex srednji format, koji ima neki sitan kvar...
 4. Vraćam se već nekoliko puta da pročitam komentar, i slatko se ismejem na "petoljetka fotografije" :lol: :lol: :lol: :lol:
 5. Nigde nisam rekla da li sam tih 17 godina slikala venčanja... Ako sam i rekla da sam ih slikala, nigde nisam rekla KAKO sam ih slikala :) Toliko koliko se razumemo valjda svi ovde u fotografiju, čak i ako smo je se samo dotakli, valjda znamo da je fotografija poprilično široko polje delovanja. Pre par godina na DizajnZoni sam imala drugi profil. Slučajno sam izgubila šifru, a mail sa koga sam se logovala odavno ne koristim, tako da je profil definitivno izgubljen... Što se ustvari ispostavilo kao dobro. Jer prvi put kad sam ovde "doletela" i prvi put potražila savet, jasno su se odvojili oni koji su kritičari (neargumentovani), olako napadaju i prozivaju... i oni koji znaju puno, znaju koliko znaju, znaju šta ne znaju, govore koliko mogu, i nikoga ne prozivaju. :) Molim te pridruži se ovoj drugoj grupi, zbog njih sam se i vratila na DizajnZonu :) Hvala vam svima, još jednom :)
 6. Ova Žena Od Vuka škljoca vrlo upešno već 17 godina, i dobro joj je, hvala na pitanju :) Ali samo budala misli da sve zna, i da ništa ne treba da pita, i ništa da proveri, i eventualno novo nauči, ili nešto promeni. Nema na čemu, na savetu :)
 7. Eeeee... još jedno pitanje.... :) Koristite li flat image profil? Ne mislim na fotkanje gostiju sa mladencima, nego generalno na venčanjima...
 8. Divni ste :) Sad mi je jasno sve :) A soba mi je u potkrovlju, tako da je bolje da probam na drugom mestu :))) Još jednom, hvala vam svima!
 9. Ne volim odbijanje svetla o plafon, ruzne su mi senke na licu koje se pojave. Odlučila sam se na dva blica sa softbox-ovima... Nego, ovo drugo pitanje nije bilo vezano samo za fotkanje gostiju sa mladencima. Više za fotkanje atmosfere venčanja.
 10. E momci.... Poslušala sam savet, i bi koristan :) Imam još jedno pitanje, pa da ne otvaram novu temu... Kako koristite blic u zatvorenom prostoru? Vidim svi daju prednost TTL-u, a meni pregreje blic posle pola sata. Zašto ne manualna podešavanja blica?
 11. Nisam rekla da su nestale teme, nego da ih ne nalazim u pregledu svog profila. Kad odem na moj profil, i na TEME, ne nalazim ni jednu temu koju sam lično ja postavila. Kapiši? Nema svrhe da ćaskamo o ovome. Generalno sam vrlo nezadovoljna preglednošču foruma. Više puta sam pokušavala nešto kao aktivno da učestvujem, ali me malo nervira ta nemogućnost da pratim teme na kojima sam učestvovala... Nevrmajnd...
 12. To sam ranije radila. Ali nisam bila aktivna nekih mesecak dana, i sad kad pogledam na svom profilu teme, kao da nemam ni jednu. A nije da nemam...
×
×
 • Create New...