Jump to content

DavorSopic

Članovi
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Davor Sopic
 1. Pozdrav svima! Predstavljam vam novi animirani muzički spot domaćeg benda Musaka za pesmu Samo pesma zna. Tim koji stoji iza ovog videa je Davor Sopić (scenario, režija, produkcija), Petar Živić (animacija i produkcija) a kompletan crtež i dizajn napravio je Uroš Begović https://www.artstation.com/uros-begovic https://www.instagram.com/uros.begovic/ Uživajte!
 2. Predstavljamo vam animirani muzički video sprskog alternativnog rok benda Turisti. https://balkanveliki.bandcamp.com/album/levo-ili-desno-lp U svetu koji vode mašine, jedan robot se zarazio ljudskim virusom koji preuzima njegovo telo. Postavši svestan svojih novih sposobnosti, robot širi svoju zarazu na druge robote, sa kojima oformljuje bend, koji će na kraju da zavlada nad društvom koji upravljaju mašine. Korišćeni programi: Adobe Photoshop, After Effects i Premiere Link za video https://vimeo.com/262426410 Pozdrav!
 3. Hvala! 15 meseci zbog dnevnih poslova koje obavljamo i sviranja u bendu (moja malenkost i glavni animator sviramo u bendu sa spota; ja klavijature i gitaru a on bubnjeve)
 4. Hvala :) A za grešku, potrudićemo se bolje da ne pravimo takve kardinalne greške :P
 5. Pozdrav svima! :) Predstavljamo vam animirani spot za bend Nežni Dalibor (https://neznidalibor.bandcamp.com/) Link Ekipa koja je radila spot je u opisu videa. Spot je rađen 15 meseci u programima 3D Max, Nuke i Adobe After Effects i Premiere.
×
×
 • Create New...