Jump to content

Markonii

Članovi
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.klikdizajn.net

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Marko Milanovic
 1. Jel moze neko da mi pomogne u ovoj misteriji? :D Font kojim je napisano ovo "Caffe Bar AMADEUS"... Deluje mi kao da sam ga video 1000 puta, a kada treba - ne moz' ga naci :D Hvala unapred!
 2. A problem je sto ja nemam pojma ko ce tom liku stampati, ne zna ni on jos... Nije ni bitno, radim u InDesign-u i saljem mu u svim mogucim PDF-ovima :D Pogledacu i taj Illy, mada se vec lagano snalazim i u InDesign-u... Iskreno, najjednostavnije bi mi bilo u PS, jer u njemu radim bukvalno svaki dan, ali kontam da bi bilo problema pri stampanju jer me brinu te stranice. Morao bi svaku posebno da sacuvam, kao poseban fajl, i to me brine da li bi to predstavljalo problem stampariji. U svakom slucaju, hvala vam na odgovorima :)
 3. Hvala na odgovoru. Skroz za zaboravio za InDesign, a koristio sam ga ranije za neki moj casopis. A u kom formatu je najbolje da sacuvam taj katalog kada sve zavrsim u InDesign-u i budem hteo da saljem na stampanje?
 4. Ćao svima. Inače se bavim web dizajnom, ali sada radim neki katalog proizvoda koji će imati 10-20 stranica. Radim ga u Photoshop-u na A4 formatu, ali sad me zanima da li će pri štampanju tog kataloga biti problem ako svaku stranicu posebno sačuvam... To pitam pošto je npr. u novinama prva i poslednja stranica na jednom istom papiru, pa druga i pretposlednja i tako dalje... Nadam se da kontate šta pitam :D Znači da li treba tako da ih sačuvam - prvu i poslednju zajedno ili svaku pojedinačno jednu po jednu? I još jedno pitanje? U kom formatu da sačuvam sve to na kraju? Da li može PNG ili mora PSD ili nešto treće? Nikada ranije nisam to radio, pa ne bih da bude problema pri štampanju... Hvala unapred.
×
×
 • Create New...