Jump to content

barka.gfs

Članovi
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Predrag Grabez
 1. Pozdrav kolege, planiram da kupim co2 laser za sječenje papira, pa me zanima da li neko od vas ima iskustva sa istim? Koju jačinu lasera predlažete? Pretežno bih sjekao 250g papir, pa mi je bitno da ne pali ivice, već da ih siječe. Unaprijed zahvalan. :)
 2. Poštovani da li znate gdje može da se kupi a3+ mat papir 329x483mm 300gr u BiH ili Srbiji i po kojoj cijeni?
 3. I gdje može da se kupi taj papir pošto na netu nisam nigdje našao
 4. Hvala na odgovoru! A koja je cijena otiska otprilike i kako to izračunati?
 5. Da ne otvaram novu temu, da li i meni možete da preporučite neki štampač koji može štampati dimenzije 329*483 300gr, potreban mi je za štampanje pozivnice... Otprilike bih štampao 500-1000 listova... Cijena do nekih 1000€
 6. Gdje mogu da nađem ovu glavu, potrebna mi je samo jedna? Potrebna mi je u .ai formatu... Sjećam se da je bila u Wordu, ali je sada nikako ne mogu naći...
 7. Da puno ne dužim, da li možete da mi preporučite neku mašinu za lasersko sječenje papira? Pozdrav!
 8. barka.gfs

  Koverte

  Gdje mogu da kupim najjeftinije koverte kao fizičko lice, a radi se o porudžbinama preko 10 000 komada... Ove dimenzije me interesuju: 110x230mm 124x176mm (+-3mm) 150x150mm (+-2.5cm) - one me najviše i interesuju..
 9. Da li možete da mi preporučite neki štampač za fotografije do nekih 1000€? Ili npr neki univerzalni koji može štampati npr i pozivnice za svadbu, a i fotografije? Nerazumijem se baš najbolje pa mi je potrebna vaša pomoć. Pozdrav!
 10. Definitivno uzimam nov kod Axela prekosutra... još za objektiv da se odlučim... Išao bih do nekih 150 € (max 200)
 11. Gdje može da se nađe nov za te pare? Ako može neki link ili slično... Sve kada dobro razmislim i sagledam definitivno me najviše privlače portreti... U skladu sa tim, najveća dilema mi je koji objektiv da uzmem? Radije bih za početak uzeo neki univerzalni (šta mislite o 18-105?) Odlučio sam se za Nikon D7100... Još jedno pitanje, šta se podrazumeva pod tijelom aparata? Da li tu dođe i baterija i još neki dodatak bez kojeg aparat ne može da funkcioniše ili samo aparat bez ičega gore navedenog? Malo sam dosadan, ali me pokušajte razumjeti :)
 12. Čitajući komentare, bliži sam Nikonu... Takođe, po komentarima taj Nikon D7100 je stvarno dobar aparat. Da li ovo vrijedi 1050€ (sve je novo):
 13. Hvala svima na odgovorima i preporukama. Da sada ne objašnjavam kako, budzet mi se povećao do nekih 800€ (fotoaparat, objektiv i blic)... Malo sam se raspitivao o poslovima vezanim za fotografisanje, pa sam dobio i neke ponude da slikam 18. rodjendane, krštenja, slikanje po klubovima... Pa šta za to preporučujete? Pored aparata, kupio bih neki i stampač za fotografije (pa ako se neko razumije i u to, bio bih zahvalan na preporukama)
 14. Hvala svima na odgovorima! Pa išao bih do nekih za početak 250-300€... Nema ništa posebno što me privlaći.. Hoću da slikam sve, pa šta mi se najviše svidi (ako me razumijete), za sada su mi portreti nekako najprivlačniji.. Pozdrav!
×
×
 • Create New...