Jump to content

Gaara

Članovi
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Marko Marko
 1. Hvala. Nemam ni jedan osvojen konkurs. Prakticno sam nov u svemu, jer aktivnije ucim vec dva meseca. Ja se asociram na logo dizajn. Mada, planiram da se malo vise bacim i na ostalo. Jedno pitanje, sta u slucaju da nisam ucestvovao na konkursima, kako tada napraviti portfolio? Recimo, da li je ispravno sebi zadati zadatak ili otici na freelancer i tamo naci nesto i na osnovu toga napraviti dizajn. Da li je u tom slucaju ispravno opisati za sta sam pravio, odnosno cemu je namenjen taj dizajn?
 2. Da li bi bilo bolje kada bi okacio sve vezane informacije za klijente koji su zahtevali radove? Ili, prosto uputio link ka konkursima gde su radovi postavljeni?
 3. Cao jos jednom svima. Zanima me vase misljenje o mom portfolio. Portfolio je sastavljen od logoa i namenjen je za posao koji su mi ponudili koji se odnosi samo na logo dizajnera. Molim vas da date iskrene odgovore i ocenite moj rad. Znaci, budite sto precizniji i suroviji slobodno. Znacice mi. http://gaarasub.daportfolio.com/gallery/957641#6
 4. Gaara

  PORTFOLIO

  Bavim se dizajnom na tekstilu. Dakle, kako ja to nazivam, pikselisanje. Konkurisem za slican posao, odnosno, dizajn garderobe i graficki dizajn na tekstilu. Zapravo, po potrebi se bavim i grafickim dizajnom, jer mi je to prvobitna profesija. Ali vremenom sam u trenutnoj firmi gde radim naucio i kako to izgleda na tekstilu. Uradio sam portfolio u skladu za posao za koji konkurisem, s tim sto sam stavio i neke logotipe koje sam radio , cisto kako bi se video moj vizuelni dozivljaj.
 5. Gaara

  PORTFOLIO

  Mnogo hvala na odgovoru. Da li je dobro da takav portfolio napravim na nekom sajtu, ili pak da ga stavim Word file i kasnije konvertujem u PDF?
 6. Gaara

  PORTFOLIO

  Pozdrav, verujem da je mnoštvo tema otvorenovezano za portfolio. Mene zanima samo jedna stvar, kako svom ''budućem'' poslodavcu poslati portfolio, kada ni nemam radove. Zapravo, potpuni sam početnik, a portfolio mi se traži. Zapravo, CV, motivaciono pismo i portfolio. Kako objasniti da su se moji radovi zasnivali, takoreći na volonterskom radu i da nemam bog zna kakve radove. Molim vas za pomoć, jer mi je besmisleno da sastavljam portfolio a nemam skoro ništa. Smatram da bi u portfolio trebao da stavim svoja najbolja dostignuća, a ja ih imam malo.
×
×
 • Create New...