Jump to content

Revitovac

─îlanovi
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Luka
 1. Trazi se osoba za izradu Rendera enterijera u Unreal-u, na honorarnoj bazi. Trazeni nivo zavrsnih slika je vrlo visok tj. fotorealisticni renderi enterijera. Trenutni angazman je za sve prostorije jedne vile, sa idejom da se spoje u jedan VR dozivljaj. Ukupno ima 8 prostorija od kojih ce se neke u velikoj meri ponavljati. Potrebno je visoko znanje Unreal-a. Model vile je vec uradjen i potrebno je dovesti sobe do finalnih slika sa namestajem, zelenilom, rasvetom, itd. Rok za ovaj angazman je lezeran! sto znaci da je predmet dogovara. Kandidat posao zavrsava na svom radnom mestu. Placanje u gotovini po zavrsetku odredjenih faza. Sve aplikacije poslati na limpa.consultants@gmail.com, i priloziti nekoliko primera izradjenih rendera enterijera u Unreal-u. Rok za sve prijave se zatvara nakon 20.8.2020, ili ako se nadje pogodni kanditat i ranije. Nakon uspesnog posla ce se uspostaviti dugorocna saradnja po istom honorarnom sistemu.
 2. Trazi se osoba za izradu modela zene po slici. Model ce se koristiti kao spomenik skulptura sa postamentom u arhitektonskoj vizuelizaciji, tako da nije potrebna velika kolicina detalja jer se nece sagledavati izbliza. Posto ce cela skulptura biti od bakra nije ni mapiranje potrebno. Izbor programa je proizvoljan a finalni proizvod ce biti ubacen u Lumion kroz fbx/ dae ili drugi format. Rok za ovaj angazman je jako kratak, do pocetka sledece nedelje (12.5.2020). Kandidat posao zavrsava na svom radnom mestu. Placanje u gotovini pri zavrsetku celog posla posto je rok kratak. Sve aplikacije sa visinom honorara poslati na limpa.consultants@gmail.com, i priloziti nekoliko primera izradjenih modela. Odgovarajuca prijava koja prva stigne ce dobiti prioritet, i moguci angazman zbog kratkog roka. Rok za sve prijave se zatvara 12.5.2020. Nakon uspesnog posla ce se uspostaviti saradnja po istom honorarnom sistemu za buduce poslove.
 3. Trazi se osoba za izradu Rendera u 3d max-u, na honorarnoj bazi. Trazeni nivo zavrsnih slika je vrlo visok tj. fotorealisticni renderi eksterijera. Potrebno je visoko znanje 3ds Max-a, i Photoshopa. Trenutni angazman je za 16 rendera. Modeli su vec uradjeni i potrebo je dovesti ih do finalnih slika sa zelenilom, itd ali bez ljudi i kola. Za prvu fazu u pitanju je stambeno naselje od dva tipa prizemnih, samostojecih kuca, kadriranih izbliza i duz ulica. Rok za ovaj angazman je jako kratak, pola do sredine sledece nedelje (29.8.2019), a polovina do kraja sledece nedelje, tako da ce selekcija verovatno da se zavrsi do subote, ili najkasnije ponedeljka u zavisnosti od odziva. Kandidat posao zavrsava na svom radnom mestu. Placanje u gotovini pri zavrsetku celog posla posto je rok kratak. Sve aplikacije poslati na limpa.consultants@gmail.com, i priloziti nekoliko primera izradjenih rendera eksterijera. Odgovarajuca prijava do subote (24.8.2019) ce dobiti prioritet, i moguci angazman zbog kratkog roka. Rok za sve prijave se zatvara nakon 1.9.2019. Nakon uspesnog posla ce se uspostaviti dugorocna saradnja po istom honorarnom sistemu sa normalnijim rokovima.
 4. Pozdrav svima, arhitektonski biro u inostranstvu trazi ozbiljnog i iskusnog Revit crtaca / arhitektu za dugorocni angazman na arhitektonskim projektima. Poslovi bi se razradjivali od kuce u vremenima koja odgovaraju revitovcu. Postovanje zadatog roka, ozbiljan pristup projektima i strucnost su atributi koji se traze za uspesnu saradnju. Takodje osoba treba da zna da prepozna projektualne probleme i ukaze na njih/ ili ih individualno resi. Najmanje pet godina odlicnog iskustva u Revitu je trazeno, koje treba obrazloziti kroz CV i primere poslova i uloga na kojima je kandidat radio. Poslovi bi se ugovarali pojedinacno u zavisnosti od velicine i kompleksnosti i mogu da variraju od individualnih kuca do velikih objekata. Placanje bi se vrsilo u valuti i lokaciji po zelji kandidata, sa tim da bi se, osim inicijalno, vrsilo po uspesnom zavrsetku posla. Komunikacija bi bila preko skype, vibera i emaila. Znanje engleskog i programa za podrsku formiranja elaborata (Photoshop, 3dsmax) pozeljno ali nije neophodno. Poslati CV i portfolio radova i uloga na tim poslovima na limpa.consultants(at)gmail.com do 1.9.2016. Kandidati koji udju u uzi izbor bice konkatirani do 15.9.2016.
×
×
 • Create New...