Jump to content

nickod3slova

Članovi
 • Posts

  263
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.energetski-certifikat-zagreb.com

Profile Information

 • Location
  Zagreb

Previous Fields

 • Ime i prezime
  aa aa
 1. znači...radi se car race unity web igri, nije potrebno veliko znanje programiranja nego sloziti scenu sa što manje poligona 30-40k postoje vec kupljeni game ready 3d modeli na koje treba stavit osvjetljenje i sjene u unityu i povezati u cjelinu... posao se plaća naravno i zanimaju me vaše ponude na pm. uz ponude molim stavit i reference iz unitya ako imate. hvala
 2. pozdrav, traži se pouzdana osoba ili grupa ljudi koja bi modelirala ili ubacivala već gotove game ready modele u UNITY scenu sa svim potrebnim ligh i bake dodacima.
 3. znači tražim flash email form with attachment probao sam: http://www.flepstudio.org/forum/flepstudio...sh-cs3-php.html ..al mi ne radi...senda i nikako da pošalje...ne znam u čemu griješim sve sam napravio kako piše... pa sad tražim alternativu..hvala unaprijed
 4. e! ako upišem u google search jumeirah regatta izbaci link www.jumeirahregatta.com ali kad kliknem taj link prebaci me opet na google... hm? a kad upišem link u task normalno otvori stranicu... ta pojava se događa od jučer doktore, što se događa?
 5. ovo sivo izmedju content-a i sidebar-ova i paddinga maknuti jer je zbrka ovaj gore text ne znam šta piše a i siguran sam da će rijetko tko razumjeti... jel to tolko nužno da bude na vrhu? i logove bi stavio dole... peace :)
 6. još nema komentara? pa kako to?
 7. hej, www.gradiliste.com nakon 9mj od početka napravljena je v2 gradilišta, joomla 1.5 , template je gavick, uredno plaćem te su na njemu napravljene brojne izmjene trenutno je u test fazi pa me zanimaju svi vaši komentari i kritike da bi sajt bio bolji. unaprijed hvala
 8. haha, da vatra je, trebalo je nabrzaka to složit pa sam zmuljao u photopshopu, jbga hvala za stol :)
 9. pozdrav evo mojih par zadnjih radova, sve u maxu i vrayu interijer: stol za natječaj QUERCUS 2008 , druga nagrada: interijer za katalog:
 10. pozdrav evo mojih par zadnjih radova, sve u maxu i vrayu interijer: stol za natječaj QUERCUS 2008 , druga nagrada: interijer za katalog:
 11. hvala, text je već stavljen gore javit cu kako je proslo, s gacama il bez njih :)
 12. hej, kupio sam domenu http://jumeirahregatta.com/ što je jumeirah regatta? Jumeirah Regatta is now firmly established as one of the highlights of the national sailing calendar and an event with growing international appeal. At the same time the event is attracting more and more cruisers, including many new boats. ili skraćeno: oni su gradili onaj hotel od 7 zvjezdica, grade palma otoke a sad imaju regatu ne planiram zaradit brdo para al me zanima za koliko realno mislite da ju mogu prodati?
 13. 2009. Paris slavi 120 godina Eiffelovog tornja i upravo zbog toga Francuska je raspisala poziv arhitektima za redizajn pristupnih javnih površina poznatom tornju. Pobjednici natječaja, pariški biro Serero Architect, odlučili su se za gradnju privremene platforme na trećem nivou tornja koja će udvostručiti površinu za posjetioce. Očekuje se da će se platforma instalirati u proljeće 2009. godine. više na: link
 14. nickod3slova

  poomoc!

  Nestle chocolate factory
×
×
 • Create New...