Jump to content

xerbek

─îlanovi
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  xerbek kebrex
 1. To je bilo dovoljno, hvala na odgovoru :)
 2. Ja sam samo istakao neke genericne stvari koje vecina misli, vise mi je bilo vazno da cujem ono glavno sto sam pitao.
 3. Meni je iskreno mnogo vise do rada u lepom okruzenju, sa prijatnim ljudima, posao koji volim, nego da jurim neke velike pare. Btw znaci ne cene nas ovde nesto previse? xD Da, kod nas ne postoji bas adekvatno skolovanje, ali se eto zbog nekog sta znam standarda gleda ta diploma, makar i mrtvo slovo na papiru.
 4. Hvala na odgovorima, naravno, po logici, je da bi najvazniji trebalo da budu neciji radovi i vestine, pa tek onda nivo skolovanja, jer nema nikakvog smisla da to bude requirement samo da bi oni videli da si ti zavrsio, a da radove ni ne pogledaju. Nista, moje je da nastavim da ucim, da ne odustajem, pa ce negde nadam se upaliti :)
 5. Pozdrav momci, interesuje me koje su realne sanse da samouki 3D modeler, ili generalist nebitno, sa srednjom skolom, pronadje posao u nekoj nasoj firmi, poput Eipixa, mozda u nekoj manjoj? Bavim se vec neko vreme, vezbam stalno, pa me zaista interesuje
×
×
 • Create New...