Jump to content

Zile91

Članovi
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Stefan Zivkovic
 1. Cena izrade sajta je vaš glavni problem? Dobijali ste ponude u iznosu od 10.000 € ili samo 50 € za sajt? Verovatno se pitate zašto je raspon cene toliki? Uglavnom je to zbog kombinacije funkcionalnosti koja se traži, koliko je velika kompanija koja vas je angažovala ili da li će od vas zahtevati izradu celog sajta ili samo podešavanje teme. Možda mislite da ono što vam je potrebno i ono što želite je zapravo jednostavno, ali ono što ne znate jeste da je put do postizanja cilja i pravljenja toga jednostavnim, zapravo jako komplikovan. Procitaj vise o ovome na stranici.
 2. Pozdrav, ukoliko i dalje trazite freelencera mozete me kontaktirati putem mail-a na zikmasolutions@gmail.com a ono sto ja radim mozete videti na mojoj prezentaciji Izrada sajtova i online prodavnica POzz
 3. Da, primetio sam posle updejta paypal sajta kada idem na withdraw trazi da povezem US bank acc. Jel funkcionise to zaobilazno resenje? na starom sajtu sam cekao svega 4,5 dana da sa paypala legne na viza internet..
 4. Pozdrav drustvo, evo jednostavnog a lepog resenja :) http://true-love.themexriver.com/style-1/index.html
 5. Iskreno kada sam procitao post, nisam gledao kada je post postavljen, onda sam pogledao sajt, i pre nego sto sam oslepeo molio sam se da se da je post napisan 2009 godine , kad ono pre par dana :) Molim te resi te boje, nikom ne odgovaraju, par css linija i sajt moze biti dosta prijatniji ;) Ako ti treba pomoc (besplatna) mogu ti pomoci u dizajnu i izradi sajta.
 6. Pozdrav, zainteresovan sam za posao. Aktivan sam WP developer imam iza sebe par html/css custom projekata ali WP i PS. Mozete videti moju internet stranicu izrada sajtova na kojoj mozete videti projekte izrade sajta, dizajna, seo optimizacije i internet marketinga. Pa ukoliko ste zainteresovati mozete me kontaktirati na zikmasolutions@gmail.com.
 7. Pozdrav, zainteresovan sam za posao. Aktivan sam WP developer imam iza sebe dosta projekta. sto WP sto PS. Mozete videti moju internet stranicu izrada sajtova na kojoj mozete videti projekte izrade sajta, dizajna, seo optimizacije i internet marketinga. Pa ukoliko ste zainteresovati mozete me kontaktirati na zikmasolutions@gmail.com.
×
×
 • Create New...