Jump to content

MarijaJ

Članovi
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Marija Jevtić

MarijaJ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. E, pa dobro... Svakako profi programi nisu za mene, Hvala na selekciji za početnika. Verujem da ste mi znatno uštedeli vreme. Hvala i na spuštanju na nivo početnika koji nema nameru da se dublje upušta u materiju, znam da nije lako =) todos_d, ako ih nije lako naći na net-u, značio bi mi neki od tutorijala i linkove za Corel. Hvala puno! I još jednom - Hvala svima!
 2. Žao mi je što je ova tema prerasla u neku vrstu rasprave... =( Ali, Hvala svima u svakom slučaju! Dali ste mi i više predloga nego što sam očekivala! Sad moram natenane da ih proučim i vidim koji će mi za početak najviše ležati. A možda se i potrudim da većinu savladam, kao i one munje i gromove... i cajtne, pa što kaže @jovbranko, rezultat budu moje turbo-ultra-mega-giga čestitke i pozivnice! :D Malo šale da razbijemo tenziju.. Dakle, Hvala puno! Pretpostavljam da ću imati dodatna, ko-zna-kakva pitanja, pa ćemo se još družiti na forumu! ;)
 3. Aha, ovo sam koristila za kropovanje i stavljanje potpisa na fotku proizvoda.. Nisam imala predstavu da ima većih mogućnosti... @jovbranko, Hvala puno! Iako je meni sve to zanimljivo, ne bih se upuštala previše... Mislim brošure, posteri i sl. nadam se da mi neće trebati, a čestitke i pozivnice bi mi bile dodatak nečemu čime se već bavim... I to bih jako volela da savladam.. =) A za ozbiljniju priču ipak nemam dovoljno vremena, + već postoji dosta ljudi koji su završavali škole za to, pa svakako ne bih mogla da se poredim sa njima / vama. U svakom slučaju baciću pogled na oba predloga. Hvala i pozdrav! @luki, Hvala na odgovoru. Da, već sam prikupila potrebnu literaturu, poznajem osnovne principe dizajna, pa se nadam da ću se snaći što se toga tiče... Trebala mi je preporuka za program, tj alat što bi ti rekao, koji bi trebalo da savladam, tj. naučim da koristim, a uzevši u obzir da nisam specijalno iskusna kad su takvi programi u pitanju... =) @todos_d, takođe Hvala puno! Daleko sam od talenta za crtanje, ali otkad imam dete, otkrila sam da uopšte ne crtam loše kao što sam mislila... :D Hmmm, sad moram sve ove predloge da ispitam, niste mi ništa pomogli! =) Šalim se naravno, ne žalim utrošeno vreme da otkrijem ono što će mi kasnije koristiti... Hvala još jednom, nadam se da me neće biti sramota da okačim neku od ideja na ocenjivanje ovde na forum, naravno - kada savladam sve što treba...
 4. Pozdrav! Potreban mi je savet... Nemam preteranog iskustva, a htela bih da naučim jedan mali deo grafičkog dizajna... Naime, zanima me koji program bih trebala da savladam da bih mogla da dizajniram izgled čestitke i možda dečije pozivnice... Trenutno mi ništa više od toga ne treba. Hvala unapred! :)
×
×
 • Create New...