Jump to content

lazza

Članovi
 • Content Count

  455
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lazza

 • Birthday 03/06/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.nishville.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Niš

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Miloš Lazarević
 1. Bummer. Ništa... Pokušaću da nađem drugu kameru. Hvala.
 2. Pozdrav svima. Pokušao sam da pretražim forum i da nađem da li je još neko imao problem sa ovim ali bez uspeha! Nabavio sam JVC everio kamkorder koji exportuje famozne MOD failove za koje nikada nisam čuo pre toga. Da li se možda neko susreo sa ovim pre? Zanima me šta predlažete za konvertovanje ovih failova u bilo koji drugi koji može da prihvati After Effects. Možda bi mi i PNG sekvenca najviše odgovarala. Pronašao sam objašnjenje da se jednostavnim rename-om u MPG može rešiti problem. Pokušao sam, stvarno radi ali je kvalitet užasan! Hvala unapred na odgovorima.
 3. Bravo Zeko. :) Kao i uvek jako dobro! Shkobalj definitivno nesto u ovom Zekinom fazonu!
 4. Taman posla da se ljutim kolega! :) Hvala za predlog i svakako cu da ponudim klijentu da koristi ovakvo resenje za neke varijacije. Iskreno nisam hteo da spajam udicu i rep jer bi znak imao previse slicnosti sa jednim prethodnim koji sam radio.
 5. Pozdrav Lisa, Evo i print verzije bez šminke (ako si na to mislila):
 6. Pozdrav Dizajn Zoni. Evil Fly je onlajn prodavnica mušičarske opreme i ovo je logo koji sam napravio za njih pre par nedelja. Kljent je tražio logo koji će nakon nekog vremena moći da se koristi i bez tipografije (da bude dovoljno prepoznatljiv).
 7. Znak kao znak ne znam sta predstavlja ali je opet jedan od boljih elemenata u ovoj kompoziciji. Poradi malo oko fonta. Slobodno uprosti senku. Napravi jednu crnu elipsu sa opacity npr. 20% i to je to. Ako ti je ovo konkursni rad potrudi se malo oko prezentacije.
 8. Ima resenja za sve to. Radi i naplacuj po satu.
 9. Pump Demi Bold je base font, a ovaj dole "optika" bih ti preporucio da menjas jer je njima u interesu. Nemoj toliko da se cimas. Da je firma toliko ozbiljna imali bi i ozbiljan brend.
 10. 2 definitivno! Nazvao bih je "New age housewifes" lolz -- eh jbg-a zatvoreno glasanje. :) Cestitke pobedniku.
 11. lazza

  shockwaver?

  lolwow :) Kad sam procitao prvi post iz teme i meni je palo ovako nesto na pamet. Samo MMO moze toliko da proguta nekog. Nisam ga ni ja "sreo" nigde vec duze vreme...
 12. Wow! :o Opasno dobro burazere.
×
×
 • Create New...