Jump to content

Accipiter82

Članovi
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Predrag Stojkovski

Accipiter82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Zdravo svima, Kreirao sam nov dizajn etikete za makedonske bele sireve (kravlji punomasni sir, kravlji kackavalj, i sitni beli sir). Interesuje me vase misljenje. Nutritivne informacije, rok trajanja, bar kod ce biti sa druge strane.
 2. @todos_d zdravo, Ima i verzija na latinici. Ovaj nov brend je pre svega namenjen Makedonskom trzistu. Radi se o sasvim novoj kompaniji. Postoji i verzija za izvoz koja je na latinici. Inace da postoji i zadnji deo na kome se nalazi sastav proizvoda, bar kodovi, i slicno. U toku dana cu postaviti kompletnu verziju Sto se tice bele pozadine, bila je i verzija sa paternom. Na probnoj stampi verzija sa belom pozadinom na izabranoj vrsti hartije bolje izgleda
 3. Pozdrav svima, Napravili smo nov dizajn etikete za ajvar i slicne proizvode. U prilogu dostavljam dizajn postera :) Svako misljenje, sugestija, kritika su dobrodosli :)
 4. Zdravo svima, Ovo je dizajn za etiketu i kutiju koju je uradio moj kolega Martin za jednu pcelarsku kompaniju iz Makedonije: Bili bi vam zahvalni za svaku sugestiju. Puno pozdrava!
 5. Zdravo svima, Moje ime je Pedja iz Bitolja/Битола, Makedonija. Radim u internet marketing kompanii, pokrivamo i deo za graficki dizajn. Puno pozdrava!
×
×
 • Create New...