Jump to content

danieldj

Članovi
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://balkanlabs.com/daniel-djarmati/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Berlin

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Daniel Djarmati

danieldj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

 1. Potreban junior Illustrator, za remote saradnju na duze vreme. Talentovan si, nemas mnogo iskustva ali imas volju i zelju da ucis i radis. Opis posla: Obrada vec postojecih ilustracija, seckanje i sredjivanje fajlova za animaciju. Posto su u pitanju su ugalnom karakteri tako da poznavanje anatomije bi bilo jako bitno. Uslovi: - Poznavanje Adobe paketa - uglavnom Photoshop & Illustrator sve ostalo je plus - sposobnost za samostalan rad i poštovanje rokova - poznavanje engleskog jezika i dobra komunikacija - Uslovi rada i placanje bi bili dogovoreni na mesecnom nivou Veliki plus: - Poznavanje osnova animacije (After effects & flash/animate) Radno vreme je fleksibilno, i zavisilo bi uglavnom od postavljenih rokova. Rok za prijavu - sto pre to bolje 😉 Molim saljite prijave na danieldjarmati@gmail.com Veliko hvala i srecan rad!
 2. Veliki pozdrav, Trazim koloristu za Cell animaciju. Ako volite da bojite i imate celicne zivce :), radite u Toon-u ili TV-Paintu i Afteru - mozda mozemo da saradjujemo. Ukoliko ste animator - josh bolje - ali nije obavezno. U pitanju je za pocetak par malih projekata - ali saradnja bi mogla biti na duze staze. Javite se na danieldjarmati@balkanlabs.com Hvala i srecan rad!
 3. Potrebanni su nam mid-level animator i illustrator. Animator 2D Opis posla: Serije kratkih animacija (5-6 sek). Explainer videos (not primary). Poznavanje programa: AE, PS, AI + TVPaint (super - ali ne primarno) Iskustvo: Animacije karaktera (super vazno) motion graphics (generalist), Riging sistemi (Duik), CSS animation (low prio) Radno vreme: Flexibilno (verovatno ukljucuje vikende) Trajanje posla: Dugorocna saradnja Radna lokacija: Home office, remote Radne navike: Odgovornost, kvalitet i “challenge accepted” stav pred problemima OS: Mac - bojle ali PC je naravno isto ok. Illustrator Opis posla: Ilustracije raznoraznih karaktera, pozadina i detalja za potrebe animacija. Rad na story i concept board-ovima. Poznavanje programa: PS, AI (AE je plus) Iskustvo: Ilustracije karaktera (super vazno), poznavanje anatomije i osnove animacije, stilska konzistentnost i flexibilnost Radno vreme: Flexibilno (verovatno ukljucuje vikende) Trajanje posla: Dugorocno Radna lokacija: Home office, remote Radne navike: Odgovornost, kvalitet i “challenge accepted” stav pred problemima OS: Mac - bolje ali PC je naravno isto ok. Svi zaintersovani mogu da posalju CV, folio I reference na danieldjarmati@balkanlans.com Hvala na vremenu, srecan rad!
 4. Potreban DTP operater / junior dizajner, za remote saradnju na duze vreme. Opis posla: Generalno u pitanju bi bile brojne adaptacije postojecih kreativnih resenja sa povremenim kreativnim zadacima. Uslovi: - Poznavanje Adobe paketa - uglavnom Illustrator, Photoshop sve ostalo je plus - sposobnost za samostalan rad i poštovanje rokova - poznavanje engleskog jezika Veliki plus: - Poznavanje HTML-a i CSS-a - Osnove animacije (After effects & flash/animate) Radno vreme je fleksibilno, i zavisilo bi uglavnom od rokova. Rok za prijavu je do 7.05.2017. Zainteresovani mogu da se jave mailom na danieldjarmati@gmail.com Hvala
×
×
 • Create New...