Jump to content

Mr. Accident

Članovi
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  viktor babic
 1. Uskoro će biti više informacija. a nadamo se i premijera
 2. Kratke isečke iz filma, kao i spot za muzičku numeru "Sensation" grupe Intruder, možete preuzeti sa ovih linkova: http://www.thejanitor.net/download/janitor1.avi http://www.thejanitor.net/download/janitor2.avi http://www.thejanitor.net/download/janitor3.avi http://www.thejanitor.net/download/sensation.avi Uzivajte :D
 3. Da li neko zna kako bi mogao MAX da se upregne da radi na linuxu ili neki od njegovih rendera? Ove masine se nalaze na Institutu za fiziku, i koriste ih za razne proracune. Nesto kao super kompjuktor.
 4. Meni ovo vise lici da neko ovde uzima ogromnu proviziju.
 5. Ma spalite lulu mira. Nema boljeg anti stresa.
 6. Ovo je odlicno, cak i bolje od toga.
 7. Iama IRIX 6 ali nisam siguran da li ga je sredio nesto je bio pobrljavio. Nekada je na toj masini bio FLINT.(na kome sam nekada davno rdio, posle njga su svi PC programi go K....) Na njoj je R5000 procesor, pa ne znam da li za FLAME 9 treba R10000 ili ne. Inace ja sam iz beograda Centar.
 8. Odakle ti care Flame9. Znam gde ima SGI O2 koi ne radi nista, ali nema IRIX. Tj ima irix6.
 9. Evo vam informacija o RTCG iz prve ruke. Pre tri godine sam im uradio onaj studi odakle emituju Dnevnik. Naravno rok izrade je bio 4 dana. Dolazio im neki nemac (iz neke organizacije koja je dala pare) pa da bi covek video da su nesto uradili, nisam spavao 4 dana. Posto mi se tadasnji znak nije svideo, a oni nisu dali nikakvo uputstvo, ja sam naprvavio novi koi mi je odgovarao za pozadinsku grafiku. Naravno nemac otkine na studio i na znak (to je onaj znak sto lici na strelicu) te oni odluce da im napravim razradu znaka i primer animacije znaka. Naravno rok za sve to 10 dana. I to je bilo uradjeno sa sve CD prezentacijom. Odlicno sve prodje, i na kraju naruce i spicu za dnevnik i informativne emisije. Uradim im i to i posaljem na odobravanje, ali u medju vremenu se promeni glavni odgovorni urednik. I posao stane. To sam nekako preziveo, ali kada sam video da pre dnevnika emituju onu mini animaciju znaka sa CD-a, tu sam potpuno popizdeo. Pozovem ih da vidim sta se desava, a njihov odgovor je bio "Nesvidja se to nama". I to emituju vec tri godine, a ja nemam nikakve pare od toga. Mogu da ih tuzim ali kome, MILA da tuzim MILU.
×
×
 • Create New...