Jump to content

nkteam

Članovi
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Jovan Brakus
 1. Potreban nam je web dizajner sa jakim znanjem i iskustvom u UI/UX dizajnu i implementaciji dizajna u "modernom" html/css-u. Trenutno smo u fazi da imamo razvijenu aplikaciju sa svim funkcionalnostima i sa inicijalnim dizajnom i na red je dosao posao za dizajnera koji bi se ozbiljnije pozabavio samim vizuelnim aspektom aplikacije. Mi smo mala i dinamicna programerska startup firma i bavimo se razvojem sopstvenih proizvoda. Projekat za koji nam trenutno treba dizajner je predvidjeno da traje par meseci, ali posla za dizajnera uvek ima, i u slucaju uspesno zavrsenog prvog projekta, produzetak saradnje je izvestan :) Moguc je rad od kuce (ne mora iz Novog Sada), iz naseg office-a (u ovom slucaju Novi Sad :) ) Sva pitanja mogu meni na PM ili na jobs@emsys-design.com
 2. Au zajeb, sorry, nisam skontao da imas BW film. A i da jesam, tek danas sam saznao (kad sam im odneo prvi put BW) da ne rade BW filmove :( Zato sam se i vratio na temu... da pitam gde BW u NS :) Sorry na dezinformaciji.
 3. Jel postoji razlog zasto umesto ST-E2 ne uzeti mali Speedlite 90ex koji moze da bude wireless master za dosta manje parica? Sta su ogranicenja?
 4. Bas ovo je bilo pitanje i hvala na odgovoru. U tom slucaju mi je mozda bolje da uzmem mali Canon Speedlite 90ex kao master. Jos jedno pitanje: da li YN blic-evi mogu biti u slaveovi za Canon Master-a? Da pojasnim: npr uzmem ovaj 90ex da mi bude master i on moze da okida 430ex koji je slave. Da li moze da okida i YN bliceve u slave modu?
 5. Po net-u nalazim svakakve informacije: Da li Yongnuo 622C (transivere i/ili kontroler) mogu koristiti kao Master direktno za Speedlite bliceve (konkretno 430 EX II), tj. da YN okida dikretno blic (koji je Slave u tom slucaju) a ne svog YN drugara koji je nakacen na Speedlite?
 6. Koliko mogu da trazim za mint Canon 24-105 f/4 L? UV filter od pocetka na njemu, star oko 2god ali slabo koristen...
 7. Ako ti treba lokacija u NSu, ja na razvijanje i skeniranje nosim ovde.
 8. Jel radi focus peaking sa manuelcima? Ne vidim razlog da ne radi... al da pitam :)
 9. Koliko okvirno vredi Canon 5D classic sa originalnim battery grip-om, da je dobro ocuvan i pod pretpostavkom neke osrednje kilometraze? I ima li to uopste smisla uzimati pored novijih crop-ova?
×
×
 • Create New...