Jump to content

dcsk

Članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dcsk

  1. E da,zaboravila sam da kazem da ne gledate taj rad. :blush: Tu sam prodala pricu a ne logo :D Za ovaj sad contest mi je CH rekao da konacno vise nema izmjena i da je prezadovoljan. Vidjecemo sta ce biti...
  2. Evo i ja da nešto okačim: http://99designs.com/logo-design/contests/...044/entries/109 Baš me zanimaju vaša mišljenja,pošto sam nova u logo dizajnu. Znam da je druga tema,ali ne mogu da se ne požalim(čisto da mi bude lakše :lol: ), da me izludiše ovi što koriste Satisfaction font,a o krađi ideje(mislim na kap), da ne pričam. Imate li neki savjet,sugestiju? Hvala!
  3. Pozdrav svima! Unaprijed se izvinjavam ako negdje već postoji ova tema. Pretražila sam sve i nisam pronašla odgovore koji mi trebaju. :unsure: Osvojila sam nagradu na takmičenju na 99 design. Interesuje me kakva su vaša iskustva sa naplatom,konkretno da li odabrati pay pal ili moneybookers(na WU i ne pomišljam,pošto sam čula da oderaše). Kakva je procedura za registraciju na pay pal i da li to uopšte funkcioniše nekim normalnim putem?(bez da šaljem gomilu mailova svaki dan,vadim gomilu papirologije,a da ne uspijem ništa naplatiti ili sl.) Pitam konkretno za način plaćanja u Republici Srpskoj. Našla sam slične postove za Moneybookers,ali su stariji,tako da nisam sigurna koliko su mjerodavni sada,pa ako ima neko novijih iskustava da me posavjetuje,bila bih jako zahvalna!
×
×
  • Create New...