Jump to content

little onion

Članovi
 • Content Count

  502
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Дворане

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Nebojsa Lukic

Recent Profile Visitors

4,368 profile views
 1. Свака част за прву, исти Шон Конери (Sean Connery) из Индијана Џонса.
 2. Петре дорађујем у Corel PaintShop Pro и по препоруци модератора смањујем да дужа страна фотографије има 1000 pix а краћа како испадне. 5. је најбоље што сам умео, јер је нека влага тог јутра ударила са океана, да је са изгревањем сунца све то личило на неку жућкасто златну прашину и ништа се није видело јасно. За 1. то ми је и била замисао, 2. мислим да је је вишак али многи воле минимализам па да не изневерим публикум. Јагодинац, можда, сви видимо различито.
 3. Ајд` и сада да напишем па нећу више обећавам, ово ће бити најмање четврти пут. Моје фотке су више репортерско-информативног карактера. Ако наиђеш негде на мост са девет различитих елемената потпорне конструкције (стубова) и бар тринаест распонске конструкције (на ширим стубовима поља су засебна) молим те окачи ту фотку макар не била снимљена у златном сату и десет екпозиција, много бих волео да је видим. Извињавам се грађевинцима нискоградње ако ми треминологија није баш најпрецизнија нисам грађевинац.
 4. Huronia Museum - Stone Tomahawk by nebojsa lukic
 5. кога сам до сада видео у мом животу, налази се у Пери Саунду. Parry Sound -20 dcr by nebojsa lukic
 6. Добро, проверићу следећи пут.
 7. 1. Punta Cana Beach-155r by nebojsa lukic, on Flickr 2. Punta Cana Beach-121r by nebojsa lukic, on Flickr 3. Punta Cana Beach-116r by nebojsa lukic, on Flickr 4. Punta Cana Beach-56r by nebojsa lukic, on Flickr 5. Grand Bahia Principe Beach -89r by nebojsa lukic, on Flickr
 8. Ево коначно да се огласим. Ову постеризацију сам сада видео, нема је на оригинално фотки коју сам закачио. Фоткам старомодно у Jpeg-у, можда у RAW-у би то изгледало боље. Пробаћу у будуће да више радим јутарње, вечерње фотке али за сад је овде прохладно, а ја нисам баш тоолики ентузијаста. Добро да је Зона почела поново да ради.
 9. 1. Marine Parade DR -53r by nebojsa lukic, on Flickr 2. Marine Parade DR -99r by nebojsa lukic, on Flickr 3. Marine Parade DR -41r by nebojsa lukic, on Flickr
 10. Ево још неколико из Санта Кларе. 1. Santa Clara, Cuba -35 r by nebojsa lukic, on Flickr 2. Santa Clara, Cuba -29dr by nebojsa lukic, on Flickr 3. Santa Clara, Cuba -45 dr by nebojsa lukic, on Flickr 4. Santa Clara, Cuba -78cr by nebojsa lukic, on Flickr 5. Баби Папушка !!! Santa Clara, Cuba -58r by nebojsa lukic, on Flickr 6. Santa Clara, Cuba -6dr by nebojsa lukic, on Flickr
 11. Има правила, нема правила! Правим туристичке-породичне фотке и понеке уметничке?! О фотиграфији нисам ништа читао али сам зналац уметности, форме и имам таленат, чак сам и пријемни на ликовном спремао (што по никаквим мерилима не спада у формално ликовно образовање). Из овог изводим закључак, да га ниси положио. Знам једног чику који исто није био примљен на ликовну академију. После сликао неке аквареле, ушао у историју али не уметности. Правила има нарочито за друге а ја сам то превазишао јер се разумем у уметност, форму и естетику! Ако би могао да ми пошаљеш неки линк за твоје ликовне радове или евентуално изложбе да видим (најбоље би било приватном поруком). Молим те, само немој да ми кажеш да си победио у О.Ш. од 1 до 4 разреда на ликовном такмичењу, после тога си пио рибље уље и све ти је порасло, укључући и таленат. Мени, морам да признам, сад баш ништа није јасно, нека то остане мистерија мени недосегнута. На крају, зашто мени то и треба да буде јасно?!
 12. Мислио сам да се овај твој коментар односи само на последњу фотку а не на све ђутуре. Образложење ми је јасно али појашњења нема. Реченица садржи контрадикторност, не разумеш се а знаш да је добро. То као кад би ми лекар рекао: ,,Ја појма немам шта значе ови ваши налази крви, урина и рендгенски снимак али ви сте здрави''! Сад опет наводиш нека правила из којих се изводи закључак да нешто ипак знаш. То указује да је прва тврдња лажна?! Одличне, био би сасвим адекватан коментар који не доводи ништа у сумњу.
 13. yagodinac - Ja se ne razumem mnogo u portretnu fotografiju, ali ovo ti je sve odlično. Ако би могло појашњење. ali ovo ti je sve odlično. Ако би могло образложење. Foto turista - Svakako tu je sve, presek toga sto se viditi to sam ja makar sto se tice fotografije... Врх!
 14. Master Joda - Ограда је скроз у реду на фотки, него гледао сам скоро неки филм са средњевековном тематиком, који је у једном кадру, тако ми се бар учини, имао скоро исти пејзаж а тада нису имали овакве ограде, па зато.
 15. Свиђа ми се, као са почетка неког филма. Штета што ова ограда мало руинира кадар ал' шта да се ради.
×
×
 • Create New...