Jump to content

sepra4life

Članovi
 • Content Count

  511
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sepra4life

 • Birthday 01/17/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Marko Purac
 1. Mnogo ste kriticni postali ovde. :D Jeste da to vazi za vecinu, ali ne moras generalizovati, meni je recimo dobra fora Dragana Planincica - Super Timor, samo deluje nedovrsheno. Za mene je ovo npr. bio povod da odradim neshto shto bi i inache odradio za sebe, tako da sam sada imao josh + 1 razlog. :) A kad sam vec ovde (posle 100 god. :P ) eo i mog priloga koji mogu da pogledaju i oni koji nemaju fb, kao i ja. http://www.flickr.com/photos/sepra4life/55...in/photostream/ Btw. meni ne trebaju glasovi, jer vidim da ako sam nemash gomilu prijatelja tamo nemash ni shan
 2. Bravo ljudi :) a chestitke i Srdjanu kojeg je Bojan na pochetku teme pomenuo, mislim da mu je u knjigu upalo 9 komada.
 3. Suvishe kompleksna realizacija za moj ukus, iako se radi o maskoti. Takodje kao shto je i Bolest primetio, veoma je vidna stilska razlika ilustracije dijamanta i gorile. Tipografski najbolje lezi Museo, verovatno iz razloga jer je ostao u jednoj boji, a i ima taj neki polu serifni razigrani look koji ide uz prichu, za raziku od mega korporativne klavike. Ukoliko se na kraju odluchish za jednostavan logo, mislim da bi mogao da isprobash integraciju goriline glave, tj. lica u oblik dijamanta, koji je " donekle" i slichan gorilinoj.
 4. Word :) Naime, trenutni kapaciteti firme (koji se odnose konkretno na dizajn sektor) nisu u stanju da izguraju količinu posla koja im se u poslednje vreme plasira, te je potreba za vishkom ljudstva, iliti dizajnerima, preko potrebna.
 5. Aj ok :) A sreca, bice nam potrebna. :P hvala Josh jedna napomena vezana za konkurs, odnosi se iskljuchivo na ljude na podruchiju Novog Sada, kao i to da je radno mesto u office-u, ne freelance contract. :)
 6. http://www.hnscreative.com/#Home Ukoliko imate nekih pitanja takodje ih shaljite na: posao@hnscreative.com
 7. Dobre ideje u sushtini. Poslednja leva verzija sa balonchicima je idejno najpotpunija, s druge strane, u ovoj izvedbi se mozda previshe orijentishe ka ljubiteljima vina, dok je sijalica prezentovana u negativu dosta ikonichna i vizuelno jaka, tako da moze lepo stojati odvojeno od tipografije.
 8. Word. A shto se tiche predstavljenih reshenja, komentar na njih bi bio: banalno, previshe meshanja pojmova, na kraju znak samo zbunjuje, ili prenosi poruku koju ne treba.
 9. @cygap, prvo sam na to pomislio jer mi je zvuchalo kao najjednostavnije reshenje, al sam se odluchio da ne odradim tako. :) @skvo, tnx :) @gStyle, na ovo samo mogu reci hvala. :) Znam na koji rad mislish, da, lichi malo, mozda zbog obrva (i mozda zato shto je gorila u pitanju) :) dodushe to njegovo vishe lichi na orangutana po nosu, ali dobro. Ne bih se slozio za paletu boja. Istina je da sam s jedne strane (izmedju ostalih) dosta inspirisan i njegovim radovima kao shto je bio i momenat lobanja, ali to se sve odnosi na stil i nachin realizacije prepun detalja formiranih od l
 10. U pravu si, izgleda da sam prochitao post na brzinu pa posmilio da misli isto shto i ja. :) Hvala na predlogu, pokushacu.
×
×
 • Create New...