Jump to content

PencilMan

Članovi
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://graphitefantasy.blogspot.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  London UK-Belgrade SR

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Bojan M. Đukić
 1. OTKAZUJE SE MESEC DANA BESPLATNE RADIONICE CRTANJA STRIPA U PAROBRODU! --- Zbog razloga koji su onakve prirode kakva jeste, saopsteno mi je da NEMA najavljenog druzenja ponedeljkom-sredom-petkom koje je trebalo da pocne sutra. Svima se izvinjavam zbog nagle promene - ja prvi sam najneprijatnije zamislivo iznenadjen. --- Nadam se da ce Strip-Lab funkcionisati od septembra.
 2. OTKAZUJE SE MESEC DANA BESPLATNE RADIONICE CRTANJA STRIPA U PAROBRODU! --- Zbog razloga koji su onakve prirode kakva jeste, saopsteno mi je da NEMA najavljenog druzenja ponedeljkom-sredom-petkom koje je trebalo da pocne sutra. Svima se izvinjavam zbog nagle promene - ja prvi sam najneprijatnije zamislivo iznenadjen. --- Nadam se da ce Strip-Lab funkcionisati od septembra.
 3. Zaboravio sam da podelim jedan list moje nedavne ,,karakter-dizajn etide"!
 4. Pozdrav SVIMA - i onima koji su zainteresovani: ako ste na Fejsbuku, imate https://www.facebook.com/groups/122359871306112/ a to je STRIP-LAB Parobrod koji je trenutno ,,u pauzi" do septembra a od ponedeljka 22. jula ponedeljkom, sredom i petkom radi BESPLATNO letnji kurs od 17h gde se pokrivaju SVE crtačke discipline uključujući i kompoziciju i dizajn karaktera, klasične ,,analogne" i osnove digitalnih tehnika rada sa osvrtom na GNOMON metode! Strip-Lab će biti permanentna radionica bez ograničavanja semestrima i kašnjenima onih koji se priključe posle! CRTANJE JE CENTRALNA TEMA, PRIMENJIVO NE SAMO NA STRIP NEGO I DRUGE MEDIJE [ilustracija, animacija...]. Što se tiče ovog letnjeg druženja takođe u Parobrodu (Kapetan-Mišina 6a, Beograd), vest je dobra... ona manje dobra je ,,mladosni limit", odnosno taj letnji kurs BESPLATNO mogu da pohađaju samo oni u starosnoj granici između 15-30 godina. STRIP-LAB NEMA TIH LIMITA, radi(će) se četvrtkom i eventualno utorkom u zavisnosti od broja zainteresovanih polaznika - a po ceni od samo UNAPRED plaćenih 2500 dinara za mesec dana. --- Zainteresovani za učenje - dođite u Parobrod u ponedeljak 22. jula, triput nedeljno odvijaće se besplatna demonstracija svega što će da se radi u Strip-Labu koji NIJE ograničen samo na medij stripa već i ilustraciju, dizajn karaktera itd. Dobrodošli.
 5. Pozdrav SVIMA - i onima koji su zainteresovani: ako ste na Fejsbuku, imate https://www.facebook.com/groups/122359871306112/ a to je STRIP-LAB Parobrod koji je trenutno ,,u pauzi" do septembra a od ponedeljka 22. jula ponedeljkom, sredom i petkom radi BESPLATNO letnji kurs od 17h gde se pokrivaju SVE crtačke discipline uključujući i kompooziciju i dizajn karaktera, klasične ,,analogne" i osnove digitalnih tehnika rada sa osvrtom na GNOMON metode! Strip-Lab će biti permanentna radionica bez ograničavanja semestrima i kašnjenima onih koji se priključe kasnije! Što se tiče ovog letnjeg druženja takođe u Parobrodu (Kapetan-Mišina 6a, Beograd), vest je dobra... ona manje dobra je ,,mladosni limit", odnosno taj letnji kurs BESPLATNO mogu da pohađaju samo oni u starosnoj granici između 15-30 godina. STRIP-LAB NEMA TIH LIMITA, radi(će) se četvrtkom i eventualno utorkom u zavisnosti od broja zainteresovanih polaznika - a po ceni od samo UNAPRED plaćenih 2500 dinara za mesec dana. --- ,,Simpozijum o ilustraciji" je bio briljantno uspešan tog maja 2011. - https://vimeo.com/29569075 - i održao se u Dečjem kulturnom centru (bivši ,,Dom pionira" u Takovskoj 8, odmah pored RTSa) - a OVE godine odvijaće se najverovatnije u SKCu Beograd sa briljantnom listom stranih i domaćih gostiju! PRATITE INFORMACIJE NA FEJSBUKU! Zainteresovani za učenje - dođite u Parobrod u ponedeljak 22. jula, triput nedeljno odvijaće se besplatna demonstracija svega što će da se radi u Strip-Labu koji NIJE ograničen samo na medij stripa već i ilustraciju, dizajn karaktera itd. Dobrodošli.
×
×
 • Create New...