Jump to content

ObiWanKenobi

Članovi
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ObiWanKenobi

 • Birthday 01/06/1979

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Boris Brkić
 1. evo još jedna s tim da se ovdje još uvijek plovi :)
 2. Ko nije plovio, ko nije brodio, ko se od orkanskih talasa skrivao, taj kao da se upola rodio i kao da je upola živeo. M.M.Antić
 3. Silvija, baš mi je drago što te prošetah Splitom :) Što se tiče ispravljanja 3. fotke, e to mi je stara boljka, jednostavno nemam oko za vertikale, horizontale, dijagonale :)
 4. Nakon dužeg vremena da opet nešto objavim, kao i uvijek kritike, prijedlozi, a nadasve pohvale dobro došli :D 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
 5. Drago mi je da se moja šetnja nekima svidjela :)
 6. Hvala ti Duše, a vama gogindzer i barcode hvala na stručnom objašnjenju :)
 7. I meni smetaju te noge, ali presudila je ova gospođa sa svojim stavom "sad ću da te provalim"u odnosu na ostalih nekoliko sa iste pozicije, a slab sam sa kloniranjem :)
 8. Već duže vrijeme odlažem da okačim ove fotke i napokon sam skupio hrabrosti :) Nastale su krajem jula i to je bio moj prvi susret sa nekim DSLR aparatom, kupio ga tri dana pred put, u ptanju je Canon 600D sa kit objektivom 18-55, što bi rekao moj drug "poklopac za fotoaparat" :) Sve sam ih obradio u "Silver Efex Pro 2", šta još da kažem osim da su sve sugestije, kritike, prijedlozi dobrodošli pa raspalite :) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
 9. Vidio bih ja vas kako bi precizno išta uradili da vam se oko nogu vrzma klinac od 15 mjeseci i stalno lupa po tastaturi, baca miša i restartuje računar, sada kad znate u kakvim uslovima radim molim vas da budete malo blaži :D
 10. ma sve OK, mada sam se već počeo pitati da ipak nisam nešto prelepio :lol:
 11. Svaka čast, baš si se potrudio da mi ukažeš na nedostatke, a bome ima ih :) Ovako kad mi neko objasni onda i ja počnem da primjećujem greške, čim uhvatim malo vremena potrudit ću se da ih malo doteram Pozdrav i hvala ti
 12. OK, valjda ti bolje znaš šta sam ja uradio , mada koliko me sjećanje služi nisam ništa "prelepio" samo sam "secnuo" :)
 13. Isjekao sam ih u PS, crop tool, postavio identične dimenzije i sjecnuo. Iskreno,nisam neki stručnjak, ustvari nemam pojma o PS al mislim da sam dobro isjekao, a ako nisam slobodno recite pa da drugi put bude bolje. A što se tiče mora i da curi, jbg nemam oko za te stvari, tek sad kad ste mi skrenuli pažnju vidim da se nakrivilo :)
 14. Pozdrav svima! Evo malo sam čačkao po svojim fotografijama, izabrao nekoliko i poigrao se sa ovim formatom, meni se učinio zanimljivim, sad bih vas molio da kažete šta mislite, slobodno ospite paljbu :) 1. 2. 3. 4.
×
×
 • Create New...