Jump to content

_faerton_

─îlanovi
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About _faerton_

 • Birthday 03/01/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  3D character art,game art ....

Previous Fields

 • Ime i prezime
  faerton
 1. Hej nema na cemu i drugi put Alekba :) Mozes ga instalirati na neku drugu particiju, content takodje ali posle Modo moras usmeriti ka njegovom content folderu. Ovde ti je objasnjenje (i skript ) kako to uraditi: http://community.thefoundry.co.uk/discussi...=37&t=66868 .
 2. Modo 701 SP4 zauzima 378MB Content folder 2.82GB https://vimeo.com/86041427 https://vimeo.com/86041428 https://vimeo.com/86041429 https://vimeo.com/86040430 https://vimeo.com/86040432
 3. Basics - MeshFusion for MODO Tutorial (1/3) https://vimeo.com/85143354 Mesh Fusion Doodles: William Vaughan Yazan Malkosh
 4. super! :) posedujes li ga ? B)
 5. Problem je utome sto ne mogu ponovo da dobijem PSD u lejerima :( uspeo sam da izvucem texturu ali su svi lejeri slepljeni - a meni treba textura u lejerima. Iz LW-a nemogu da exportujem ni 8bitni a ni 16bitni PSD. Probao sam taj fajl malopre da otvorim u Afteru ali mi javlja : not valid AE document, to mi i u fotosopu kaze : not valid PS document. Izgleda da je Modo u taj PSD fajl nesto upisao ...pa ga AE i PS vise ne reazumeju .. :unsure: grrrrrrrrrr! Hajde neka neko uradi to sto sam i ja uradio - pa da vidimo da li se to isto desava i kod vas. .
 6. ****** Imam jedan problem! Instalirao sam Modo, ucitao sam LW object sa texturom u PSD formatu. Povukao sam dve-tri linije u Modo-u preko texture , iskliktao sam undo i krenuo da zatvaram Modo, pitao me je da li da snimim texturu- ( DA ) , da snimim model - ( DA) i na kraju nisam mogao vise tu texturu da otvorim u fotosopu. Otvorim isti taj model ponovo u Modou a posle i u u LW-u i vidim tamo da je textura na svom mestu i da je OK. Snimim iz LW-a texturu kao PSD 32bit - uspem da otvorim u fotosopu ali ne dobijem lejere. Da! Restartovao sam komp i ista stvar se desila - ne mogu da otvorim tu texturu ...fotosop mi kaze da je fajl zasticen. U pocetku nisam mogao taj fajl da kopiram preko mreze a kasnije sam uspeo da ga kopiram na drugi komp - ali nisam ni tamo mogao da ga otvorim :( Da li ima neko takav problem i da li zna resenje ? ****
 7. Vlado ...ne radi link, hoces li ponovo postovati ?
 8. Jeste :) veooooma zanimljiva , nabavio sam demo verziju jos pre 4-5 meseci :)
 9. . Kabel je fino uradjen :) mozda malko fali vise gravitacije koja bi mu dala jos tezine. Ali avaj! - sto mu modema, zasto nisi smanjio fajl na 100kb umesto sto si ostavio ovaj na 3.4MB :( .
 10. . Da nema neko mozda LightWave 8.3 ---> Build 801 <--- ( ovu informaciju ce te naci kad otvorite Layout pa idete na Help pa na About LightWave - tamo u gornjem levom uglu ) . ------------------------------------------------------------------------ Molim te, procitaj pravila: http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=4775
 11. . Cao, Da sam na tvom mestu upoznao bih se licno sa ljudima koji rade u tim programima, posetio bi ih i zamolio da mi demonstriraju program ukratko i provozaju me kroz interfejs, potom bih instalirao sva tri programa kuci kako bi i sam cackao par dana po svakom od njih ...i tada bi se odlucio za jedan ( uz otvorenu opciju za kasniji prelazak na neki drugi ukoliko mi se taj na kraju krajeva ipak ne bi dopao )..tako ces videti koji ti lezi bolje. E da, i treba da skontas u kom smeru bi se ti razvijao...da li je to game development, filmski efekti, reklame, karakter animacija, pravljenje vizuelizacija ( stanovi, zgrade...) ...... .
 12. _faerton_

  Loptica

  . malko sam zvirnuo u animators survival kit i evo je loptica bez strech-a :D . ball_22.mov
 13. a zbog cega ti ne odgovara? ako je sa finansiske strabne ...mozda bi mogao da imas platu sa kojom bi mogao da zivis i radis u BG.
 14. ...zasto bih putovao svaki dan ? :) neverujem da bi ti plata bila manje od 500e - mozda bi bila i vise od toga , ako je 500e nadjes garsonjerce za 150-200e ( mozes i cimera da primis pa da delite troskove) +100-150e za licne troskove pa izracunaj i vidi da li ti se isplati. Pre nego konkurises negde raspitaj se kod nekih ljudi kolika bi ti plata mogla biti na tom radnom mestu pa proceni da li da dolazis ili ne :)
 15. . Super si uradila kapljice, da li si ih modelovala ili si koristila BUMP maping ? ..da treba da dodas zaobljenja medju ispupcenim i udubljenim delovima i to je to :)
×
×
 • Create New...