Jump to content

Fulecsek

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Fulecsek

  • Birthday 05/22/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    szeged
  • Interests
    Maya, PS, AE, SP, 3dsmax, Mudbox, Unity,<br />tenis, futbal, run, bicikliranje, pingpong, etcetc

Previous Fields

  • Ime i prezime
    Gruik Bálint
  1. Sad počeo sam jednu sliku sa Maya i Redshift. Želim da vežbam Redshift, pre nisam imao takvu VGA koja je dobra za to. Jos ima sta da učim. :) I jos jednom: izvini zbog greške, srpski nije moj maternji jezik. Balint
  2. Ovde sam opet! U zadnji dve godine sam završio fakultet, nisam imao toliko vreme na mayu. Maya i MentalRay.
  3. Hvala vam lepo svima. I drugi su rekli mi, da Yugo izgleda kao da je u vodu. To je greska, i cu da popravim. Sa drugi slika hteo sam da pravim nesto, sto izgleda kao jedan fotka, sto su radili u neki pab. Znam, da kompozicija is perspektiva nisu najbolje, ali to nije bio cilj. Treci slika sam pravio pre dve godina, al nisam dobar racunar, zato nisam stavio samo proceduralne texture. Mislim da kad imacu vreme, cu da farbam da izgleda kapo neki stari metal materijal. Jos jednom, hvala vam svima, cu da stavim nove slike, kad imacu. Pozdrav! :)
  4. Hello! Pre dve i po godina sam stavio jednu Yugo model na ovaj forum, ali sam zaboravio. To je bio to: http://www.dizajnzona.com/forums/index.php...p;#entry1169176 E, sad sam ovde, polako sam pravio dalje ovaj rad(u maya, mudbox i photoshop): Jos treba da igram malo sa materijale, i onda cu da pocnem animacije. To ce biti moj zadjni i najveci skolski projekat, treba da zavrsim do juna. (Srpski jezik nije moj maternji jezik, i zato pravim toliko greske... Izvini.) I ovde su neki druge radovi sto sam radio u zadnji dve godine: Whiskey, - maya, i malo photoshop Vilin konjic, - maya i photoshop Pozdrav: GRB
  5. Imam jos ovih. Auto je Aston Martin DB4 Zagato, samo i ovo ce biti neki "home-made", kao i Yugo. I ovaj drugi zivotinja sam pravio pre dve-tri godine, znam, da jos nije tako dobar, ali prvi "normalan" rad, sto sam pravio u Mayu. :rolleyes:
  6. Hvala vam lepo za komentari. Onda cu stavim dole ovaj tank. Neznam zasto kraj lici na golfa keca, gledao sam mnogo fotografie, i imali smo kod kuce Yugo, ja mislim da je lici na Yugo. :) Al' mozda... neznam, sad dobro ce biti ovako. Pogledacu brisac, da sta mogu da radim.. Iz Vojvodine sam, ja sam madjarski i sam isao u skolu, gde uci na madjarski. zato neznam toliko srbski.. ali hocu da naucim polako.:) E, sad nemam vise vreme, u februaru cu radim na to, i samo onda cu upload.
  7. Cao! (izvinite, nisam toliko dobar iz srpski jezik jos.) Pravio sam ovaj model u Mayu, i sam stavio texture na to u Mudbox. Sta mislite vi? Sto nije jos dobro? Sta nije dobro sa material, sto ima na karoseriu?
×
×
  • Create New...