Jump to content

Doctor NO

Članovi
 • Posts

  399
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Bojan
 1. Da li neko ima iskustva koliko da cenim u prodaji objektiv kao nov Canon 18-55 IS STM, nema ih u ponudi polovnih pa nemam predstavu... :D
 2. Pazario sam od njega tamron 28-75, odličan primerak kao nov... Cene su mu fiksne i vidim da ne spušta čak ni posle godinu dana obnavljanja, npr 550d već jako dugo po istoj ceni vrti ;)
 3. Sreća moju grafičku ne podržava :lol: Ati 5750 :huh:
 4. Da, to je kopija Canona...tako da je cena onda i previsoka ;)
 5. Isti prodavac ima više oglasa evo još jedan: A evo odakle je kopirao tekst i slike: Pazite se i ne nasedajte na nerealne ponude.
 6. Pozdrav. Da li neko može da proceni koliko može da se dobije za nov Canon 16-35 2.8 II, kutija i sve komplet novo ali bez garancije. Hvala.
 7. Meni 1,2,4,9 dobre, 10,11,12 odlične. Ostalo mi se ne sviđa, pogotovo one sa razgolićenim muškarcem :D
 8. Evo ti pa biraj od ovih crvenih da se malo opustiš ;) 1 by Bojan ST, on Flickr 2 by Bojan ST, on Flickr 3 by Bojan ST, on Flickr 4 by Bojan ST, on Flickr 5 by Bojan ST, on Flickr 6 by Bojan ST, on Flickr
 9. Fale mu one moje ženske sa sajma, zato je kritičan. Sad ću ubacim jedno 2-3 komada :D PS. Meni obe ćerke kul slike ;)
 10. Evo još malo Lepih......(devojaka) Mirjana by Bojan ST, on Flickr Katarina 1 by Bojan ST, on Flickr Katarina 2 by Bojan ST, on Flickr Katarina 3 by Bojan ST, on Flickr
 11. Slažem se ;) Ali ima tu neki pult za kojim ona sedi na barskoj stolici, tako da se iz istog ugla ne mogu videti i njene prekrštene noge i prednjica (da tako kažem :D). A da isečem u nekoj srazmeri da to liči na nešto ne mogu. Nek ide tako za sada :)
×
×
 • Create New...