Jump to content

passion8

Članovi
 • Posts

  72
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About passion8

 • Birthday 05/08/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.passion8.org

Profile Information

 • Interests
  Web Design & Development

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Aleksandar Marčelja
 1. Kao što su i sve Lade slične, ali svejedno je mašina :) Odličan portfolio.
 2. Vizuelno izuzetno rešenje, nemam nikakvih primedbi što se izgleda tiče. Jedina kritika ide na to što sajt nije optimizovan i za korisnike sa rezolucijom 800x600 jer po W3School statistikama od Jula 2006 17% korisnika koristilo tu (i nize) rezolucije, a to jos uvek nije zanemarljiv procenat.
 3. To što sam član br. 49 ne mora da znači da me fotografija oduvek zanimala, a dizajn zona nije isključivo fotografski forum.. Pogledaj moje prethodne poruke i vidi koliko sam ostavio na fotografskim forumima pre nego kažeš da mi ne veruješ :P LOL
 4. Juče sam se ponovio za Sony CyberShot W35, pa rekoh da se i ja malo uključim na fotografske forume.. Ako sam promašio temu i ako fotka nije dobro ispala nemojte mi zameriti jer ja sam potpuni početnik što se fotografije tiče. Fotka je samo prebačena sa kartice i resizeovana, nisam je sređivao u PhotoShopu. Kako vam deluje?
 5. Ako ne razumeš engleski teško da ćeš ikada moći ozbiljnije da se baviš ne samo JavaScript-om već bilo čime što ima veze sa Web-om.
 6. Kodi, hvala na sugestiji, sredio sam tipografiju. Gagi, sjajan link. Hvala!
 7. Ako su pozadinski pattern i par sitnih prepravki ono što najviše "bode" oči onda slobodno mogu reći da sam više nego zadovoljan urađenim. Pattern sam promenio, zaista je bio previše agresivan. Ublažio sam belu i sada mnogo bolje izgleda. Sredio sam još par sitnica, a sajt će i u narednih nekoliko dana biti WIP dok ga potpuno ne sredim. Gagi, u pravi su što se tiče sub sekcija, razmisliću kako da ih učinim uočljivijim. Hvala na kritikama i sugestijama
 8. Pozdrav svima, nakon izvesnog perioda odlaganja, naterao sam sebe da sredim svoj portfolio. Glavne smernice mi je kao i uvek bila sancta simplicitas. Sve kritike i komentari su dobrodošli. Blog još uvek nije u funkciji, ali sam počeo sa integracijom bloga u dizajn samog sajta. LINK B)
 9. Font mi je jako poznati i sigurno ga imam međutim ne mogu da ga pronađem.. Treba mi samo naziv.. Hvala unapred
 10. Ja koliko sam čuo, reprezentacija će večeras nositi državni grb na dresu, zbog toga što se radi o premijernoj utakmici. Kasnije će taj grb biti zamenjen grbom/amblemom/logotipom FSS koji će biti REDIZAJNIRAN, tako da ovo aktuelno sranje neće biti na dresovima.
 11. Zovem se Marija Sudimac. Teskom rukom i suzama u ocima moram pisati ovo pismo. Imam 15 godina, umesto radosti i maste moram moliti. Moliti Vas da mi pomognete i moliti da prezivim. Rodjena sam 1990 godine 20 aprila u jednom selu kod Krusevca.Ne birajuci gde i kada cu se roditi,rodila sam se u jednoj siromasnoj ali dobroj familiji.Rodjena sam tako da su roditelji cekali na mene 10 godina.Bili smo jedna srecna familija sve do moje bolesti.Roditelji zele da mi pomognu da ne izgubim mladi zivot ali pored toliko zelje nemaju mogucnosti.Volim sve sto je lepo,sve sto mladi vole,ali ova teska bolest mi ne dozvoljava maste i sanjarenja.Razbolela sam se pocetkom 2006 godine.Noga me je iznenada zabolela i ne sluteci da ce doci do ove teske i kobne bolesti.Nesrecom to je tumor za koga nema leka ovde u Srbiji.Jedini spas za mene je operacija u Austriji.Cena te operacije tj. mog zivota je 35000 evra. Sve o mojoj bolesti se vidi u papirima na sajtu. Molim,sa unapred hvala,sve ljude dobre volje,koji mogu da mi pomognu. Nazalost operacija treba biti najkasnije 15. Aprila. VELIKO HVALA Marija Sudimac Za uplate iz Srbije: Dinarski racun otvoren kod Komercijalne banke AD Beograd broj: 90820501-70 poziv na broj: 205-1001529134984-78 Za uplate iz inostranstva: Devizni racun: Komercijalna banka AD Beograd Broj: CS 73205200125421252667 Svrha uplate: za operaciju Marije Sudimac http://www.pomozi-mariji.com/ Svako moze da posalje mejlom svojim prijateljima i da im javi da salju dalje mejl sa istom sadrzinom. Tako bi mogao da kruzi taj link i verovatno bi mnogo vise ljudi saznalo i pomoglo devojcici.
 12. Jel mogu samo da apelujem na korisnike da kada otvaraju temu u naslovu pokušaju bar ukratko da objasne o čemu se radi u topicu, tj. da ne stavljaju stereotipne subjecte kao pitanje, broblem, kako... To će u mnogome uticati na preglednost i olakšati nam svima pretraživanje. Hvala
 13. Uradio sam browser check, tako da je u IE i FF normalno, a u Operi se IFRAME spušta za 100px koliko je potrebno meniju u expanded stanju. Hvala na pomoći.
×
×
 • Create New...