Jump to content

lvuletic

Članovi
 • Posts

  3,395
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About lvuletic

 • Birthday 03/06/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vi ste većinom retardirani. Jebi ga....
 • Interests
  Jel može neko da obriše moj profil sa ovog jebenog sajta ili makar da me banuje?!

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Odjebi

Recent Profile Visitors

9,318 profile views
 1. E ja s pojavljujem s vremena ne vreme da vidim da li sam jebeno banovan već jednom. NEĆU DA BUDEM AKTIVAN NA OVOM SMRDLJIVOM FORUMU! Ali ovo što ti pitaš. Ono... ok je, imaš pare za bacanje, 85/1.2 ti ne treba ni za šta, apsolutno NI ZA ŠTA. 135/2 i 85/1.2 nmaju dodirnih tačaka kao što Jo reče. Da, 85/1.2 je do jaja, ali će ti napraviti mnogo više glavobolja nego što će ti doneti zadovoljastva zato što pojma nemaš. Ljuti se koliko hoćeš, ali tako je. Gledaj malo bilborde za ovu akciju oko "gramatičkih pravila". 95% ih je urađeno sa 85/1.2. Ako te zanima mogu i kontakt da ti dam.
 2. Znaš kako, ovde če uvek da se zavrsi sa "kupi D4 ili 1Dx". U najboljem slučaju D800 ili 5DmkIII. Kupi ono za šta imaš pare pa se igraj i zabavljaj. Najozbiljnije.
 3. Eh, moj nema, ali zato ima haubicu u podrumu! Biće moja čim porastem!
 4. Još ću malo da ti zagađujem temu jer me direktno prozivaš. Jeste, rekao sam da ti ništa osim rudnika ne valja i to me je iskreno iznenadilo. AKo sam dirnuo u sujetu, to nije moj problem. Dalje, pun mi je više da ne kažem šta od proseravanja tipa "a gde su tvoje slike?". E NEMA, mrzi me da kačim niti imam ikakvu satisfakciju od toga. Za 20 i kusur godina rada i te kako znam šta valja, a šta ne, što kod mene što kod drugih. Jedna samostalna i pet grupnih izložbi, je li dovoljno za reference? Grupne se računaju, tu moraš da prođeš žiriranje, samostalne može da ima ko hoće, kad hoće i u prostoru za koji ima da plati. Moglo je da ih bude i više da me ne mrzi - ništa ja od izložbi nemam. Više desetina, možda i stotine naslovnih strana, je li sa računa i to? Hiljade i hiljade objavljenih fotografija do 2010. kad sam napustio dnevne novine. Desetine velikih klijenata, može i to da se ubaci u sumu? Može? Pa hvala. Možemo makar sa referencama da završimo? Mislim, znamo da nemam pojma, ali makar to da ostavimo po strani.
 5. Ajde nemoj više, zaustavi se sada. Nekad je pametnije ćutati.
 6. A gle, pravo pitanje za tog "početnika koji ne zna ni šta je ISO" je otkuda on u fotografiji? Logično je da ga nešto zanima, da je probao ovo i ono, naučio nešto, pa onda dalje gleda i kupuje prema mogućnostima. Ne znam za slučaj da su nekoga puškom naterali da se bavi fotografijom, pa da taj neko baš ništa ne zna. Na ostalo ti je odgovorio Husafret, posebno na to da li se drastično azlikuje fotografija sa 3100 i 4.
 7. Nema tu šta da se bira, sve su ko sa pašnjaka :D
 8. Beš mi sve, trudio sam se da budem objektivan i da budem konstruktivan koliko mogu, al' od sada ima samo da trolujem. Što da trošim energiju na druge koje zabole za to? Bolje da mi ovo bude ventil i da gledam druge kako se nerviraju.
 9. Jebi ga djoledj, to je fazon nas matorih prznica, ne brini, navići ćeš se. Zamolio bih da se u pravila ubaci "Ko ne postavlja slike na ovom forumu nema rašta kritikovati". Koji vam je to fazon? Daj zajebite, onda ko neće kritiku ili ko želi kritiku samo od određenih članova neka to naglasi i neka ne smara. Jes oblačan dan, ali Doctor NO je na tragu :D
 10. Bem li ga, znam ko sam, šta sam i gde sam, kao i čemu stremim, kao što tačno znam i koji su mi kratkoročni i dugoročni ciljevi. Sad si i psiholog. Nemoj više, eba ti :D
 11. Ja nikada nisam imao potrebu da kritikujem nešto što valja. OK, kritika ide dvosmerno, ali na kopovima nije bilo ništa da se kaže.
 12. "Drumovi će poželjet Turaka, a Turaka nigdje biti neće!" je u današnje vreme dobilo sasvim drugu konotaciju.
 13. OK, sorry, neću više, neka kritikuje ko hoće. Ako je postavljanje fotografija na forumu ono što nekome, bilo kome, daje ikakav kredibilitet, neka bude. Ja u tome ne želim da učestvujem. Dao sam ti dobronamernu kritiku, ti je prihvati kako hoćeš. Što kažu, mišljenje je kao dupe, svako ga ima. Činjenica je da mimo kopova nisi napravio nešto da sam ja primetio. Možda i jesi, ali portreti uopšte izgleda da nisu tvoj fax. Sad, ti krećeš na fazon "a gde su tvoje slike?". E jebi ga, izvini, rekao sam ti - neću ti se više mešati u rad. Ne gledamo isto, nisam umetnik kao ti i nemam šta da tražim na tvojim temama. Nisam ironičan, slažem se sa tobom.
 14. Nikada nisam kapirao te fore sa golim stomacima. Preggo fetish. Seksi trudnica kada je gola nije seksi. Bolje je obuci. OK, svako ima neki svoj senzibilitet, ali ja kao istaknuti fetišar :D ovo ne kapiram :) Pupak kao da će da procuri, a donja dijafragma da popusti :/ 4. da, 1. pristupiti ponovo, ostalo nikako što se mene tiče.
×
×
 • Create New...