Jump to content

Vladica78

Članovi
 • Posts

  132
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Vladimir

Recent Profile Visitors

7,077 profile views
 1. Posle svakog apdejta nestaju mi i ćirilica i latinica. Onda sam ponovo kopirao info.plst i ova dva rečnika u instalaciju i ponovo bi se pojavljivali.. Danas posle poslednjeg apdejta (17.3) ni to mi ne pomaže 😞
 2. Kako u Srbiji regularno kupiti adobe programe, konkretno me interesuju indesign, photoshop i acrobat pro i da li postoji neka akademska licenca?
 3. ako imaš te numerisane brojeve karata u tabeli možda bi ti ovo pomoglo?
 4. pozdrav i tebi.. ima još jedna stvar koja bi te možda zanimala, srbokor, korektor za srpski jezik.. nađi na netu..
 5. meni radi i u 2018 i u 2019.. ubaci fajlove u ove putanje iz posta i ubaci fajlove koje kačim ovde u prilogu srpski.zip Info.zip
 6. ofset neće niko da ti radi u tom tiražu
 7. meni radi sve kako treba, samo prati uputstva za instaliranje, ako treba neka pomoć tu sam..
 8. hvala ti druže na odgovoru ali nije to ono što mi treba.. ja sam pravim epub-ove, mene zanima da li postoji neka platforma gde oni mogu da se prodaju..
 9. Kako funkcioniše prodaja epub izdanja kod nas? Google books ne podržava Srbiju, jel postoji neka druga platforma koja radi kod nas? I kako su uopšte zaštićena izdanja, da li ih kupovinom download-ujemo na uređaj ili dobijamo pristup nekom serveru?
 10. ne radi ti uopšte hifenaciju kada tekstu zadaš jezik koji želiš a uključena mu je hifenacija? ti si jezike ubacio čim ih program prepoznaje..
 11. Da li si ubacio novi info fajl? Jel ti se u jezicima latinica prikazuje kao Serbo-Croatian ili sr_RS? Ja imam cc2019 a na poslu cc2018, na oba mi radi hifenacija sa ovim fajlovima..
 12. Ovu skriptu sam skoro otkrio, mnogo korisna stvar. pravi automatski karakter stilove od lokalnog formatiranja worda (bold, italik, superskript itd) i onda kasnije nema problema kod zadavanja paragraf stilova. Kad ubacim tekst u indizajn prvo pustim ovu skriptu da odradi svoje. Posle "FindChangeByList" meni lično najkorisnija skripta https://indesignsecrets.com/perfectpreptext-a-smart-way-to-style-local-formatting.php
 13. Hvala ti, to me je i zanimalo, da li je premala.. Pozdrav..
 14. Uzeo bih prvu tablu, radim u fotošopu obradu fotografija. Da li ima smisla uzeti ovako nešto za početak WACOM INTUOS S CTL-4100K-N?
×
×
 • Create New...