Jump to content

extremlity

─îlanovi
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Milan Simic
 1. Al su ga isturpijali sa kritikama. Mene interesuje samo da li si prvo radio pomocne linije kontura ili si odma poceo da bojis?
 2. ostali likovi su obicni ljudi, iz Srbije i sveta. Kazem, ima na blogu par poznatih faca.
 3. Medju ovim prilozenim slikama je Johnny Deep. A na blogu imam par likova iz serije Game of thrones, i jos neke likove. Hvala
 4. salon stripa? ako je to neki link na DZ moracu da pretrazim jer sam danas upao ovde. A ako je po Bg, opet nista, ja sam u Nis. Nemam nista protiv druzenja
 5. Hvala hvala, najvise ucim na greskama. tako da sam ih sveo na minimum ili da nazovem Minimal :D e sad ako nekog interesuju malo komplikovaniji crtezi imam i toga ovde http://digitalnekarikature.blogspot.com/ na pocetku su bili neki shmokljavi radovi ali vremenom sam nabudjio tehniku :)
 6. Pozdrav svima. Ja sam Mosi, i nemam zavrsene nikakve likovne niti umetnicke skole, tako da nemojte biti grubi u ocenjivanju. Sve sto radim je nasledno - implantacija mozga i ruke. :P Shalim se. Imam Blog na koji stavljam karikature (dole prilozene slike) obicnih ljudi i poznatih licnosti. Posto je na pocetku bila navala besplatnih karikatura, nisam stigao puno poznatih licnosti da uradim. Sve u svemu zacin C :) Evo bloga http://minimalcaricature.blogspot.com/ ako neko zeli slobodno na dnu bloga ima formu za popunjavanje besplatnih karikatura, neka popuni i neka ceka na red posto je poduzi, a ako neko zeli da kupi sliku u roku od dan ili dva neka me kontaktira putem emaila digitalnekarikature@gmail.com , mada sve vec pise na blogu. Sve je radjeno u kompjuteru sa grafickom tablom. A sada radovi.
×
×
 • Create New...