Jump to content

borabora

Članovi
 • Posts

  614
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About borabora

 • Birthday 10/10/1906

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Matori odrzavas kvalitet vidim :) samo napred , cekamo update
 2. http://modern-design.d-earle.com/magazine-downloads.php pa kome se svidi neka skine..
 3. probao sam na sve nacine ali i meni izbacuje u jedinicama u kojima je crtez, ne znam zasto je faktor konverizije nije moguce menjati ako u helpu lepo pise da je promenljiv... najlakse resenje je da skaliras crtez :) jedino ti resenje ostaje preko dinamickog bloka:)
 4. provereno radi.. mali je cim dok se namesti :) ali je mnogo koristno u svakodnevnom radu..
 5. ovo neka vam bude group ^C^Cpickstyle;1; ^C^C-GROUP;;*;;\; a ovaj auto lisp fajl pozovite kada ocere da uradite ungropu, stavite ga na desni klik ili ikonicu.. ; This program will explode a selection set of groups. (defun C:EXPLODE_GROUP (/ CNT PICKS SSET) (vl-load-com) (setq PICKS (getvar "pickstyle")) (setvar "pickstyle" 1) (princ "\nSelect groups to be exploded: ") (setq SSET (ssget) CNT 0 ) (repeat (sslength SSET) (delete_group (get_groupname (ssname SSET CNT))) (setq CNT (1+ CNT)) ) (setvar "pickstyle" PICKS) (prin1) ) ; This function returns the group name of an entity. (defun GET_GROUPNAME (ENAM / ELST PAIR SEL GRPNAM GRPOBJ) (setq ELST (entget ENAM)) (if (setq PAIR (assoc 330 ELST)) (progn (setq GRPOBJ (vlax-ename->vla-object (cdr PAIR)) GRPNAM (vla-get-name GRPOBJ) ) ) ) GRPNAM ) ; This function deletes a group name from the groups collection (defun DELETE_GROUP (GRPNAM) (vl-catch-all-apply '(lambda (X) (vla-delete (vla-item (vla-get-groups (vla-get-activedocument (vlax-get-acad-object) ) ) X ) ) ) (list GRPNAM) ) ) (princ "\nC:EXPLODE_GROUP ") (prin1)
 6. borabora

  piel skin

  http://skinarchitecture.com/ pa koga interesuje neka pogleda:)
 7. resio sam ovim delimicno probelm ^C^Cpickstyle;1; ^C^C-GROUP;;*;;\; [ pali selkciju za grupe i onda pravi grupu bez imena, sto je i problem jer grupu ne mozes da razbijes posle nikako jer nemas njeno ime] a sada ako se upali ^C^Cpickstyle;0; moze da se udje u pojedinacne objekte grupe ali nikako ne moze da se vise unisti ta grupa, barem ja ne znam za resenje..
 8. ovako posto imam legalan acadLT i u njemu imam jedna korisna stvar koju ne mogu sam da napisem u regularnom acad-u a to je da imam brzu komandu group bez ikakvih pitanja za ime i opis grupe vec samo na klik grupise objekte i na klik pomocu ungroup radi isto. sada ja sam pokusao da napisem makro za to ali ne ide mi bas. moj macro je : -g; /1;; ali me uporno posle pokretanja makroa ceka da udarim enter a dalje radi kako treba.. a macro u acadu LT izbacuje ovo : Command: _-pkfstgroup Enter a group option [?/Add/Remove/Ungroup/REName/Selectable/Create] <Create>: ? /* (unnamed group) / Group name: * Enter a group description: 5 found
 9. da bude manje reklama a vise filmova u 2008!!! i da se ekipa ponovo skupi:)
 10. tacno , samo u custumize user interface pogledajte group>edit poly i videcete sve te precice koje vam smetaju, tako da se ne radi o bagu.. vec ih samo obrisite ili nemoj te da koristite modf. edit poly:) nego radite na editable poly...
 11. nekako mi ovaj meraklija dusko lici na tebe, vidim ja da se vi super zabavljate u vasoj firmi:)) poz. za ekipu
 12. ovde sam te izgubio, daj malo pojasni.... i da li mora u 800x600, ili je to standard?
 13. ma zajeb na tominu shalu:))))) dobri modeli...
 14. da i neko zna u kojoj stampariji postoji masina kao Xeikon (max širina 475mm) ali sa sirom rolnom, mislim da se zove xante? tj. treba mi taj vid stampe ali na siroj rolni .
×
×
 • Create New...