Jump to content

M.DJ

Članovi
 • Posts

  212
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by M.DJ

 1. @Hawk pogledaj ovaj intervju - Ima super saveta!
 2. updateovana glava! \../ aluminum oxide to aluminum Ima jos par slika na link
 3. https://www.helloworld.rs/kompanija/Ubisoft/1175/utisci Ovde ima par iskustava sa ubisoftom ^
 4. Unreal Engine 4 developers now have free access to $12 million of assets from Paragon, Epic Games' multiplayer online battle arena game. With even more to come soon, this initial release includes 20 AAA-quality characters, with their respective skins, animations, VFX and dialogue, along with over 1,500 environment components from Paragon. This content is now available free of charge in the Unreal Engine Marketplace, where developers may download Paragon packs to use in their own UE4 projects. Download UE4 for free at http://unrealengine.com.
 5. @Bobi, a i ostali... jel sme da se shareuje artstation profil kada bidujes na upworku? Imam utisak da ne sme... Ali mi je onaj njihov sistem sa attachmentima malo retardiran
 6. sjajno! Svaka cast! Mozda da zamutis tranciciju ( iris) na oku. Mislim da je preostro...
 7. super su animacije! Mozda je bolje da direktno kontaktiras neki 3d studio..ima ih po NS. Srecno.. Pozdrav!
 8. ^jel ovo standard shader a ne matcap? ako da..povecaj intenzitet svetla. Bas se slabo vidi..
 9. super je! jedna ves masina ima neki problem sa teksturom :P Dobar je efekat jace/slabije muzike..
 10. ^Skidam. Btw, taj motion blur nije nuzno los, ali na mojoj masini ne radi glatko. Cini mi se da je taj efekat bas heavy ako govorimo o performansama i fps..
 11. A koji je konkretno razlog ovako velikog fajla? Sam Unreal pojede mnogo, ili je do tvojih neoptimizovanih modela i tekstura? kod mene je otpakovan 3.14GB
 12. super izgleda. Ja imam GTX660, i radi...ali evidentan pad fps pri rotaciji i kretanju. Ne znam da li je efekat, ali nema klasicnog "seckanja", vise nekakvog blura...kada razgledam okolo. U svakom slucaju, bravo!
 13. Super izgleda Viper! evo ipak skidam onaj 1Gb file...
 14. daj neke slike Viper. Video sam par arch radova u njemu, i stvarno fenomenalno izgleda!
 15. update. Btw odustao sam od bilo kog vida kose..odradio gomilu testova i sve je katastrofalno izgledalo :) Stavljam ga u neki crazy doctor kontekst, naocare su wip..
 16. cao! radovi su odlicni...ona fotelja je moj favorit! Ne bih imao neku kritiku..osim da zavrsis onog karaktera:P i da postujes cesce :)
 17. update free jpeg images
 18. Probacu i neki Vray render :P
×
×
 • Create New...