Jump to content

zklop

Članovi
 • Posts

  431
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Ime i prezime
  zoran
 1. pripadnici armije koji su dezertirali. nijesam ja od tih... ja sam svoj dug odradeo. nemam tatoo., ali ..ko zna - sidro mi negine...a ko me prepozna - iz onog filmica- jbga....mlados' - ludos' ma mani me se... xaxaxaxa printdezert....e svasta hoda, ljudi moji....trebalo bi da gmize... bas sam dzubar!
 2. a ja trpam...samo da bi ti imao prvu na sledecoj stranici, pa da budes hero of the month...a ti nista. & jebo te komentar.. ajda sada...mislim da je sledeci dobitni. postavi ono sto ti voles! jedva cekam sutra! koza mi nostre!
 3. ^jeste shefe. ej Od - jes li mozda uspeo da procitas sta sam napiseo? bas sam bio inspirativno prenadahnut... leglo mi ....ako nisi - steta....cak se i meni svidelo - sta to moze da izleti iz dubine....;-) eh , samo je jedna Suzana... a sigurno je ^^^^ Lakiju i ljubav izjavljivala - zato dize frku...mozda nije dala, mala...
 4. a jes' bio na graficki dizajn? , danas... ajd tamo - lepa neka Suzana... ja joj dusu otvorijo.. sve na izvolte
 5. da li neko nekada slusa radio BG2? mnogo dobra stanica...ako ne i najbolja u Srbiji. majke ti. (a usput da ubacim: Talking Heads - Fear of Music )
 6. ^ eh..nesam video.. ja sam o'slusao..(do sada ;-) i najuzivao u ovoj : http://www.youtube.com/watch?v=eQ3SdMfXElE
 7. zklop

  konkursi

  ne uzimamo, ali je ovo postalo javno - politicko etiketiranje i to ne papirnim nalepnicama na ambalazi, vec laserski- bar kodovima po kozi, celu...u beonjaci uskoro.......koji je moj, on precednik zirija??? - do sada je sve ovo bilo tajno , klanovsko, our-ovsko.... sada - ovo je perverzno, and beyond....peep show, ali ne mora da se ubaci coin da bi se videlo. sada je na izvol'te ga svima onanija medj strukom. sveopsta. (ako nema kvacica na slovima onda je sifrovano - je l' da? niko nece razumeti osim nas - ovde koji se "poznajemo". niko me nece zvati na informativne u ulicu dana republike???? ha? ha? uh..kad bolje razmislim - orao pao, orao pao.)
 8. hej, znaci nije prolupo moj nalog....otkad sam ja ovo spomenuo....ima vec----bar 127 sati!
 9. zklop

  konkursi

  ^ imas link gore - sve pise tamo. Lojketovs - u mnozini ;-) bio je dovoljan kaziprst, lagani okret iz zgloba i Voila...precednik zirija je pikirao.
 10. zklop

  konkursi

  http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1605381
 11. ^ na zapoved kapetane skrbo! je l' tako u crtanom?? ;-) slabo pratim .. sve cu da preslusam veceras. a ja bih samo da dodam ovu fenomenalnu za ovo popodne-
 12. Low - Lullaby i celovecernja zanimacija: MONO - For My Parents (Full Album)
 13. malopre napisah jedan PP jednom claniu koji nije ovde vec duze vreme i ... skontao je kroz mojih par glupavih redova da mu nema svrhe da se vraca ovamo.... nikakve svrhe .....nikakve!!!!!!!!!!! i onda...vec kada sam to poslao i hteo da dodam jos.....javi m se onaj glupavi ljubicasti deo ekrana- sacekajte 4 ili kolko god sati da posaljete pp opet... mamu vam .. pa cu sada da iskoristim : ma samo sam hteo da mu kazem - ne vracaj se nikada zbog dzukela...vrati se zbog 'rane. kako god da okrenes - mi ovde najbolje jedemo mast na vasceloj kugli zemaljskoj!!!!!!
×
×
 • Create New...