Jump to content

Shooree

Članovi
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://odvratajzing.com

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Shooree
 1. Moj favorit od juče Evo dobrog roundup-a.
 2. kaže spiker na radiju, sad neki dan: OT - pa, gde ste bre ljudi? trista godine! :D
 3. doooobro. Ima li kakvih svetlih primera?
 4. Живой, конечно! :) dobro de, imash pravo CC... nego gledam, nije kao da su izbori svaki dan. I nije kao da ikad ima vishe keshane u struci neg' u ovo vreme. Ajde da vidimo neke uradke, da se osvrnemo na planiranje i tako to. Da ima shta da se chita ovde sem HOS/F. gradjanska inicijativa i to... >.> <.<
 5. nabavio totalTV, gledam Strongmena, Miloja i ovog još jednog što ga ne znam kako gostuju na Studiu B, pričaju o kampanjama i opštem prisustvu političara/stranaka na webu. Kako bre nemamo thread ovde a propo svega toga? Dajte neke skenove, slike, anegdote za nas iza aut linije. discuss. P.S. učmali ste straobalno.
 6. 1. what kids predict the future of technology will be. (PDF) 2. Bilo je samo pitanje vremena kada će ovako nešto da se desi. Ja ću nastaviti da pratim - mogućnosti za lulz su beskonačne. 3.
 7. josh jedan slideshare o buducnosti social media Nikad dosta. :)
 8. ^ ja nekad volim da posrčem onu guaranu sa okusom mohita. guilty pleasure... al teško da bi ga lizao.
 9. ^ ali disklejmeri su im sjajni (do not attempt) (professional stunt)... eh ta amerika viking dama uvek pobedi. to bi trebalo da je zakon u rangu sa Njutnovim.
 10. Ja bih se složio s tjahom, u određenom smislu. Nema šta, jeste pozitiva, al` ubite me ako znam za koju sladoledžinicu. Meni, kao konzumentu, ostade samo "Rambo-šta je ljudi-sladiša" konotacija. Da budem iskren, kapiram da je srpska kompanija... Ne daje se taj đavo tako olako vezati za glupost kao što je brend sladoleda. Školski primer celebrity advertising-a u kojem zvezda pojede brend koji treba da reklamira, što se mene tiče. Kad smo već kod sladiše, ima i ona sa onim čičom i detencetom, gde se "događa novi svet" i tako neke stvari. Opet isti zaključak, samo drugi razlog. Svejedno, kapiram da to i nije tako loše: ujedinjene sladoledare srbije, industry-wide kampanja (mada nije tako koncipirano) i, kao rezultat, bolje svima. Valjda. Bar se neke pare okreću.
 11. Pa ako je kao shto kazhe Blur, da je grupnjak u pitanju, onda su kupili prava... a? Bash cu da pitam Lili.
×
×
 • Create New...